Af - 21/04-14 15:21; Opdateret: 22/04-14 08:00

Piger fra Paradise Hotel modtager voldsomme sjofelheder på FacebookPiger fra Paradise Hotel modtager voldsomme sjofelheder på Facebook

De smukke piger fra Paradise Hotel er rigtig populære på sociale medier som Facebook, men det er ikke alle fans, der kan finde ud af at styre sig.

storybild

Laura, Malene og Sandy er drønpopulære på de sociale medier. (Billede: TV3/Mx-collage)

De er på skærmen hver mandag til torsdag, hvor de fester, drikker, griner og græder. Og det er noget, som danskerne kan lide, for dagligt oversvømmes de kvindelige deltagere i årets sæson af Paradise Hotel i alt fra frække tilbud til spørgsmål om silikonebryster.

Vinderen af årets ‘Miss Paradise’, Malene, fortæller, at hun typisk får omkring 80 venneanmodninger om dagen.

Amalie bruger 24.000 kr på to dage: Man skal jo leve
Amalie bruger 24.000 kr på to dage: Man skal jo leve

Oveni det kommer alle privatbeskederne, og selv om mange er søde og positive, er der også mange, der er så ubehagelige, at de sårer den kønne nordjyde.

- Sidst fik jeg besked fra en, der skrev ‘Har du sex på tv? Din sæk’, man bliver også kaldt grimme luder og sådan noget, fortæller Malene og fortsætter:

- Jeg får virkeligt lumre sexbeskeder, som ‘Jeg ville ønske, det var mig, der var Christian, så jeg kunne stikke min pik op i dig’. Det gør ondt, når man får sådan nogle beskeder, siger hun.

Hun er den lækreste Miss Paradise EVER
Hun er den lækreste Miss Paradise EVER

Begynder at blive irriterende
Malene har derfor ændret sine Facebook-indstillinger, så beskeder fra fremmede ryger i Facebooks svar på en junk-mail.

Deltageren Sandy mærker også til interessen, men trods sin position som hotellets brystbombe modtager hun ikke mange af de lumre beskeder.

- Jeg har fået en enkelt eller to, men det er mest små 12-årige drenge og piger, der skriver, at jeg er sej. 10 procent af alle de beskeder, jeg får, handler om, hvor jeg har fået lavet bryster henne, det er begyndt at blive en lille smule irriterende nu, siger hun.

Paradise Hotel har fået en ny Amalie: Få hendes definition på 'russisk roulette'
Paradise Hotel har fået en ny Amalie: Få hendes definition på 'russisk roulette'


Klart mest positivt

Den eneste, der har overlevet fra dag ét på hotellet til nu, Laura, får ‘i hvert fald 30-40 venneanmodninger dagligt’ og derudover 10-20 beskeder fra fremmede.

- Jeg får helt klart flest positive beskeder, jeg har faktisk ikke fået onde beskeder i rigtig, rigtig lang tid. Det er jeg glad og taknemmelig for, fordi det viser, at folk kan lide mig og støtter mig, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Sønderjyske-profil efter...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Ikeas kæmpestore varehus i Danmark...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx