Af - 17/06-15 13:40

Miley Cyrus vækker opsigt på den røde løber med langhåret overraskelse under armeneMiley Cyrus vækker opsigt på den røde løber med langhåret overraskelse under armene

Ved et velgørenhedsshow i New York stjal Miley Cyrus al opmærksomhed på den røde løber.

Bildstrecke im Grossformat »

Hun er kendt for at løbe med opmærksomheden, hver gang hun bevæger sig uden for en dør. Tirsdag aften var ikke nogen undtagelse.

Miley Cyrus poserer nøgen med kæle-gris for kameraet
Miley Cyrus poserer nøgen med kæle-gris for kameraet

Miley Cyrus er på det seneste blevet frontkæmper i kampen for ligestilling - og for homoseksuelles rettigheder og velvære, så da hun tirsdag aften dukkede op på den røde løber til et velgørenhedsshow for kampen imod HIV/Aids, var det med en god bunke hår under armene.


Hun har tidligere farvet sit armhulehår som del i en global kvindefrigørelses-kamp, og tirsdag aften fik fotograferne så lov til at studere hårene på nært hold.

LÆS OGSÅ: Miley Cyrus springer ud som biseksuel: Jeg var hende de andre piger øvede sig på

Miley Cyrus havde sin ven Tyler Ford under armen. Tyler var iført en sort kjole, og på Twitter præsenterede Miley ham som sin date Tyler - en 24 år gammel kønsneutral New Yorker.

Tyler tilføjede:

- Hele mit liv har jeg troet, at der kun var to køn. Jeg troede, jeg måtte til psykolog for at passe ind i en kasse. Det tog mig mange år at finde ord for, hvem jeg er.

Miley Cyrus tager affære efter transkønnet teenagers selvmord
Miley Cyrus tager affære efter transkønnet teenagers selvmord

Popstjernen Ariana Grande, der er veninde med Miley Cyrus, og som er vokset op med Tyler i Florida, skrev begejstret på Instagram:

- Jeg er så stolt af mine venner. I dag er en smuk dag.Flere kendte kvinder er gået til kamp for de frie armhulehår:

A photo posted by Madonna (@madonna) onA photo posted by Lena Dunham (@lenadunham) onA photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on


LÆS OGSÅ: Miley Cyrus tager armhuletrend til næste niveau

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx