Af - 10/03-17 11:23

Stort: Benjamin Lasnier med i verdenskendt award-showStort: Benjamin Lasnier med i verdenskendt award-show

Den 17-årige sanger og internet-fænomen Benjamin Lasnier er blevet udvalgt til at dække Nickelodeon Kids' Choice Awards lørdag den 11. marts.

storybild

Benjamin Lasnier er sammen med seks andre unge internetstjerner fra rundt om i verden valgt som en del af et såkaldt Social Squad, der skal være med til at dække showet sammen med hovedværten - skuespiller og wrestler John Cena.

Under showet vil der også være en afstemning blandt de syv unge internetstjerner, hvor den mest populære af de syv vil blive overdækket med slim - et populært indslag til prisuddelingen, som blandt andre David Beckham og Justin Bieber tidligere er blevet udsat for.

Dansk teenage-idol overrasker: På scenen med superstjerne
Dansk teenage-idol overrasker: På scenen med superstjerne

»Det er super fedt at blive udvalgt til at være en del af KCA Social Squad. Jeg er sikker på, at det bliver en sindssyg fed oplevelse, og jeg glæder mig til at møde de andre på holdet. Og så er det jo også super fedt, at jeg får mulighed for måske at blive slimet,« siger Benjamin Lasnier i en pressemeddelelse.

Bieber snyder Lukas Graham for stor pris til MTV-show
Bieber snyder Lukas Graham for stor pris til MTV-show

Benjamin Lasnier har fans i det meste af verden og har således mere end fem millioner følgere på Facebook og mere end 970.000 følgere på Instagram.

Udover at være en del af Social Squad er Benjamin Lasnier også nomineret i kategorien Bedste Musikstjerne i Danmark, hvor han er oppe imod Christopher, Cisilia og Gulddreng. Derudover er Lukas Graham nomineret i kategorien Bedste Nye Navn.

Kids' Choice Awards sendes på Nickelodeon Danmark søndag klokken 19.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-formand i krig om toppost i...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Det gik galt på scenen: Her er...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx