Af - 05/01-16 17:02

Jaden Smith er model for pigetøj i ny kampagneJaden Smith er model for pigetøj i ny kampagne

Will Smiths 17-årige søn er med i en ny kampagne for Louis Vuittons nye kvindekollektion.

Jaden Smith som model for Louis Vuittons nye kvindekampagne.

Luksusmærket Louis Vuitton har hyret den 17-årige skuespiller Jaden Smith som model i deres nye kampagne for deres forårs- og sommerkollektion.

Men det er ikke herretøj, han skal forsøge at sælge på de nye kampagnebilleder. Det er pigetøj.

Hvordan har din weekend været? Kardashians var ret vild
Hvordan har din weekend været? Kardashians var ret vild

Louis Vuittons kreative chef Nicholas Ghesquiere afslørede i weekenden på Instagram, at Jaden Smith er en del af den nye kampagne. Nicholas delte to billeder af Jaden Smith, hvor han er iført læderjakke, en top og en nederdel.


Jaden Smith er kendt for sin vilde stil, og han er tidligere blevet kåret som en af de bedst klædte mænd i verden af magasinet GQ.

Han har ved tidligere lejligheder haft nederdel på, ligesom han til Kanye West og Kim Kardashians bryllup i maj 2014 troppede op i et hvidt Batman-kostume med kappe og maske.

Sidste år gjorde det svenske modemærke sig også bemærket ved at bruge designeren bag mærkets 11-årige søn som model for den nyeste kvindekollektion. Her udtalte designeren Jonny Johansson blandt andet til magasinet Dazed, at han gjorde det for at skabe fokus på tøjet - og ikke hvilket køn tøjet var til.

Will Smith vil genoplive 'Rap fyr fra L.A.'
Will Smith vil genoplive 'Rap fyr fra L.A.'

Jaden Smiths nye Louis Vuitton-kampagne har selvfølgelig fået internettets opmærksomhed. Flere brugere på Twitter hylder ham for at nedbryde kønsstereotyper, mens andre mener, at han kun gør det for at få opmærksomhed.

En bruger med navnet @neilschori skriver for eksempel: “Jeg er ligeglad med om det er upopulært at sige det, men Jaden Smith som frontmand for kvindetøj.. det er underligt.”Will Smith har et 'konge'-svar til ondsindet rygte
Will Smith har et 'konge'-svar til ondsindet rygteAndre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx