27/07-17 17:59

Højgravide ‘Robinson’-Michelle viser maven frem: Nu må han gerne snart komme!Højgravide ‘Robinson’-Michelle viser maven frem: Nu må han gerne snart komme!

Michelle og Benjamin kan slet ikke vente med at blive forældre for første gang.

storybild

Michelle og Benjamin Christensen var sidste år igennem et stort eventyr, da parret deltog i TV3-programmet ‘Robinson Ekspeditionen’. Men inden længe starter et helt nyt eventyr for det lykkelige par.

Michelle er nemlig højgravid i øjeblikket, og med termin på fredag kan to blive til tre når som helst. Og det er noget, de i den grad ser frem til.

– Det kan næsten ikke komme tættere på. Vi er så klar til, at han skal komme nu. Hver dag føles efterhånden som den længste, siger Michelle til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Gravid ‘Robinson’-deltager afslører: Så meget har jeg taget på

Ventetiden er den hårdeste

Selv om Michelle glæder sig til, at sønnen kommer til verden, så slår hun fast, at hun virkelig har nydt graviditeten.

– Jeg kan simpelthen ikke klage over min graviditet. Jeg har nok haft noget nær den nemmeste graviditet nogensinde. Jeg har virkelig nydt hvert et sekund af den, og det er egentlig først inden for de sidste fire uger, at det er begyndt at blive hårdt, synes jeg, siger hun og uddyber:

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-par venter barn: Nu har de taget endnu et stort skridt

– Det er hårdt i den forstand, at der langt fra skal ligeså meget til, før jeg er udkørt. En rengøring af hjemmet, og så skal jeg bruge resten af dagen på sofaen. Det er ikke det fedeste, når jeg er vant til at være ret aktiv, men det følger jo med, og det er jo heldigvis bare et tegn på, at min krop er ved at gøre sig klar. Og så er han jo ved at være en stor dreng, så jeg kan godt mærke, at min ryg og læn er på overarbejde.

Men selv om det er begyndt at blive fysisk hårdt, så er det alligevel ikke det værste.

– Og mest af alt, så tror jeg faktisk bare, at det er ventetiden, der er det hårdeste. Når man glæder sig så meget til at møde sin søn, som vi gør, og når vi ved, at jeg i princippet kan gå i fødsel når som helst, så er det nogle lange dage.

LÆS OGSÅ: Udskældt ‘Robinson’-deltager springer ud i nyt projekt: Det er vildere end tv

Væddemål med familien

Michelle håber selv, at han kommer til verden allerede i denne uge, og af praktiske årsager håber hun på søndag. Men sådan kommer det ikke til at gå, hvis Benjamin får ret.

– Benjamin er stensikker på, at jeg går ni dage over, så det bliver spændende at se, hvem der får ret, griner Michelle og fortæller, at det ikke kun er de to, der gætter.

GALLERI: ‘Robinson’-par viser sønnen frem

– Faktisk har vi lavet en konkurrence med familien, hvor vi hver især har gættet på, hvilken dag han kommer, hvornår på dagen, hvad han vejer og hvor lang han er – der er næsten gået sport i den, så det er ganske underholdende. Der vil være en præmie til vinderen, men hvad det skal være, det har vi ikke helt fundet ud af endnu, fortsætter hun.

Michelle og Benjamin har fundet navnet til deres kommende søn, men det er stadig noget, de holder hemmeligt lidt endnu.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Sådan forløb ‘Robinson’-parrets bryllup

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Robinson’-vinder er blevet single

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Real Madrid fik sejren foræret:...
bt.dk
Irriteret Magnussen havde ingen ord:...
bt.dk
Uheldig kameramand måtte syes efter...
bt.dk
BT's karakterbog: 'Nej, nej, nej, en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx