Af Laura Rode Nygaard - 05/10-17 21:48

Efter hjerneblødning: Robert Hansen fejrer fødselsdag på hospitalet med sødt billedeEfter hjerneblødning: Robert Hansen fejrer fødselsdag på hospitalet med sødt billede

Skuespilleren Robert Hansen blev ramt af en hjerneblødning siden august. Torsdag fejrer han fødselsdag på hospitalet.

storybild

Kun de nærmeste venner og familie var med til at fejre skuespilleren Robert Hansen, der torsdag fylder 38. Han er nemlig fortsat indlagt efter den hjerneblødning, der ramte ham i august.

'Kærlighed ved første hik'-stjernen er indlagt på anden måned, men blev onsdag overflyttet fra Rigshospitalet i København til Bispebjerg Hospital.

Og det er altså også her, han torsdag kan fejre sin 38-års fødselsdag, som dog bliver holdt uden den store festivitas, fortæller hans manager, Sten Hassing Møller, til metroxpress.

»Han holder sin fødselsdag sammen med sin familie og de nærmeste og ikke andet. Der går stadig 14 dages tid, inden han er ude igen, for nu skal han i intensiv genoptræning,« siger han og forklarer:

»Nå man får en lille hjerneblødning, går det jo ind og roder ved systemet, så det skal genoptrænes. Han taler fint - der er ikke noget der - men han har ligget ned i en længere periode, så kroppen skal i gang igen og komme ind i kampen. Så nu går den intensive genoptræning i gang.«

Men fødselsdagen er ikke det eneste, Robert Hansen kan fejre - ifølge hans manager skrider behandlingen nemlig planmæssigt frem.

»Fuldstændigt. Alle er glade,« siger Sten Hassing Møller.

Indtil sin overflytning onsdag havde Robert Hansen ligget på Rigshospitalet siden mandag d. 21. august, hvor han blev ramt af en hjerneblødning i sin lejlighed på Frederiksberg, København.

Inden da havde han i længere tid døjet med stærke smerter, fra hvad han troede var en 'frossen skulder'. Men smerterne tog til i en sådan grad, at han måtte aflyse sin kommende medvirken i Pejsegårdens populære show, som skulle være løbet af stablen 21. august - altså samme dag, hvor han til sidst bukkede under for smerterne og blev indlagt på Rigshospitalet.

Her fik han konstateret, hvad der ifølge Sten Hassing Møller, var en 'lille hjerneblødning'. Siden har Robert Hansen kæmpet for at vende tilbage til arbejdet, hvor han allerede i foråret har to store kontrakter, der ifølge manageren venter på ham.

Det er dog ikke første gang, Robert Hansen rammes af alvorlig og potentielt livstruende sygdom.

I april 2015 fik skuespilleren et ildebefindende i pausen mellem to akter af forestillingen 'Dirty Dancing, som viste sig at skyldes en livstruende flænge i hovedpulsåren. Efter en otte timer lang akut operation lykkedes det lægerne at redde den 36-årige skuespiller.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Retoriker: 'Den her tale får...
bt.dk
Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
Prins Vincents reaktion på 'Andens'...
bt.dk
Efter 19 år i uvished: Nu har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx