Af - 14/04-15 14:56; Opdateret: 21/04-16 15:34

Alaa fra ‘Popstars’: Jeg skal snart i fængselAlaa fra ‘Popstars’: Jeg skal snart i fængsel

Alaa Gharati håber på en ny start, efter en fængselsdom satte hans liv på standby.

storybild

Alaa, som vi kender ham fra 'Popstars'. (Billede: Kanal 5/screenshot)

Hans sang fik selveste Medina til at græde, han fik folkets sympati, fordi han boede på herberg, men søgte chancen i ‘Popstars’, hvor han gik hele vejen til finalen - dog uden at vinde.

Men blot tre uger senere blev Alaa Gharati idømt fængsel og betinget udvisning for otte kriminelle forhold, der inkluderede indbrud, overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, tyveri og besiddelse af euforiserende stoffer.

'Popstars'-stjerne idømt fem måneders fængsel og betinget udvisning
'Popstars'-stjerne idømt fem måneders fængsel og betinget udvisning

Dommen præger ham stadig i dag og skal snart afsones.

- Jeg havde håbet at kunne afsone med fodlænke, men det fik jeg ikke lov til. Det er selvfølgelig irriterende, men jeg er afklaret med det. Jeg skal afsone dommen om en måneds tid eller to - det ligger ikke helt fast endnu, siger Alaa Gharati, da metroxpress ringer ham op.

Her fortæller han, at han skal afsone tre og en halv måned. Imens er hans liv sat på pause.

- Jeg kommer nok ud til august, og der er det så planen, at jeg flytter til København og uddanner mig til kok, imens jeg satser på musikken ved siden af. Jeg skal bare lige have afsonet dommen først.

Se da Alaa fik Medina til at græde herunder:

Hvordan var tiden efter ‘Popstars’?
- Den var præget af dommen. Jeg gik lidt under jorden, fordi jeg gerne selv ville forstå, hvad det faktisk var, der var sket. Det var rigtig nederen for mig, at det blev en offentlig ting. Det har jeg det dårligt med, forklarer han.

Har du optrådt rundt omkring i Danmark?

- Nej, det har ikke været muligt - også fordi jeg bor, hvor jeg bor (Esbjerg, red.). Men jeg har planer fremover, og dem vil jeg forfølge, så jeg kan få en ny start.

I ‘Popstars’ var han kendt som Medinas kæledægge, og de to var - på skærmen i det mindste - som pot og pande. Efter programmet har han skrevet lidt med Søren Rasted, der var dommer i programmet, men Medina har han ikke haft kontakt til.

- Vi har ikke haft kontakt. Lige efter finalen sad jeg og snakkede med hende helt alene, hvor hun spurgte mig, hvad jeg ville: 'Vil du være sanger eller hvad?' Jeg svarede, at jeg ikke vidste det, fordi jeg var helt rundt på gulvet efter finalen. Men nu ved jeg, hvad jeg vil, og jeg vil være sanger, siger Alaa Gharati.

Se hvor tætte Alaa og Medina var i klippet herunder:

LÆS OGSÅ: Kendte Medina og co. til 'Popstars'-deltagers fængselsdom? - Ingen kommentar

LÆS OGSÅ: TV: Her forsøger Medina at redde Alaas pinlige optræden under kæmpe Popstars-finale

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx