Af - 27/05-14 22:29; Opdateret: 28/05-14 10:13

Michael Jacksons manager planlagde kidnapningMichael Jacksons manager planlagde kidnapning

Gennem mere end et år planlagde Jacksons tidligere manager nøje, hvordan han ville kidnappe sangeren.

storybild

(Billede: Polfoto/AP/Joel Ryan)

Ron Weisner er et kendt ansigt i underholdningsindustrien. Som tidligere manager for Madonna, Paul McCartney og Michael Jackson ved han, hvordan man skal løse selv de mest indviklede situationer.

Men løsningen var ikke altid simpel. Det indrømmer han ifølge NY Post i bogen 'Listen Out Loud', hvor han afslører, han var så desperat for at redde 'kongen af pop', at han planlagde at kidnappe stjernen.

VIDEO: Michael Jackson 'genopstår' under prisuddeling – fans græd
VIDEO: Michael Jackson 'genopstår' under prisuddeling – fans græd

Weisner blev bekymret for verdensstjernens helbred i 2006, da Michael blev afhængig af smertestillede piller efter en ulykke.

Derfor lagde han en detaljeret plan for, hvordan han ville kidnappe sangeren og fragte ham fra Mellemøsten til et afvænningscenter.

- Jeg ville snuppe ham. Jeg ville få nogle til at gribe fat i ham og bringe ham til et afvænningscenter midt ude i ingenting, fortæller Weisner, der havde udset sig alt fra flyselskab til lokationer.

Her er den danske dom over Michael Jacksons grav-album
Her er den danske dom over Michael Jacksons grav-album

Planen diskuterede han med Michaels søster La Toya mere end ti gange, og de blev enige om at gennemføre aktionen. Men La Toya ændrede mening.

- Set i bakspejle var det nok det bedste... Der var ikke tvivl om, at det [ifølge loven] ville blive anset som kidnapning frem for et forsøg på at hjælpe en kollega.

Weisner blev senere fyret af stjernens far, Joe Jackson. Få dage inden Michaels død mødtes de to under prøverne til den forestående 'This is it'-turné.

- Jeg tænkte: 'Han ligner en krigsfange'... Han havde det blik i sine øjne... et blik af opgivenhed, et udtryk, der sagde 'Det er slut', og det knuste mit hjerte.

LÆS OGSÅ: Michael Jacksons rugemor vil have fingrene i børnene

LÆS OGSÅ: Fans bekymrede: Er nyt Michael Jackson-album en aprilsnar?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael står frem: Jeg sov i Madsens...
bt.dk
Vild afsløring: FIFA overvejer at...
bt.dk
Sabrina så Elliot græde på gaden: Nu...
bt.dk
Så vågnede hjemmeholdet op: Får skud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx