Af - 14/12-15 12:50

WOW: Den her teenager ligner Taylor Swift på en prikWOW: Den her teenager ligner Taylor Swift på en prik

Der render en 19-årig udgave af Swift rundt i Australien.

Bildstrecke im Grossformat »

En 19-årig pige ved navn Olivia Sturgiss har fået ualmindelig meget opmærksomhed den seneste tid, fordi hun ligner den kendte popsangerinde Taylor Swift på en prik.

Det skriver BuzzFeed.

Den unge teenager fortæller, at sammenligningerne mellem hende og den 26-årige Taylor begyndte, da hun klippede sine lange mørke lokker af . I stedet farvede hun sin nye, kortere frisure blond.

Da hun tidligere på måneden var til koncert med Taylor Swift i Melbourne, Australien blev hun af mange gæster spurgt, om de måtte få et billede med hende.

Her er de mest likede kendis-instagrambilleder i 2015
Her er de mest likede kendis-instagrambilleder i 2015

- Det tog os en time at gå en ti-minutters-tur, fordi da jeg første stoppede for at tage ét billede, så ville 20 mere spørge. Det var helt vildt, siger Olivia til BuzzFeed.

Hun var så heldig at møde Taylor Swift til koncerten, hvilket du kan se på billedet herunder:


Her man kan se, at den største forskel på de to kvinder er højden. Hun blev sammen med sin veninde valgt ud fra publikum til at komme backstage og sige hej til Taylor Swift.

Men det var umiddelbart ikke helt tilfældigt, at det var Olivia, der blev valgt. Taylor Swift fortalte hende nemlig, at hun havde set hende på Tumblr. Her havde hun lagt mærke til, hvor meget de to ligner hinanden.

Desuden havde Olivias mor fået konstateret kræft den samme uge, som Swifts mor, hvilket også fremgik på hendes Tumblr-profil.

Taylor Swift opfylder fans største ønske, før pigen mister hørelsen
Taylor Swift opfylder fans største ønske, før pigen mister hørelsen

Lige nu arbejder den 19-årige australier i et supermarked, men med tiden vil hun gerne begynde at studere drama, da hun har en passion for skuespil.

Men indtil videre vil hun bruge den nyfundne opmærksomhed på et mere alvorligt emne; nemlig sygdommen kræft, som hun for nylig mistede sin 51-årige mor til.

- Jeg synes, at alle de her historier om mig er meningsløse, hvis jeg ikke bidrager med noget betydningfuldt, siger hun ifølge BuzzFeed.

SE BILLEDER AF HENDE HER:

Definately my fave picture of @_kristy_lee_ and I to date! #youremybestfriend #insane #1989toursydney

A photo posted by Liv 💋 (@olivia_oblivious) on


Is it a bird? Is it a cat-lover? #noitsliv #catmosphere #sydney #cats

A photo posted by Liv 💋 (@olivia_oblivious) onJust chillen with @_kristy_lee_ at Channel 7... y'know, as you do. #coolkids #selfie #werkit

A photo posted by Liv 💋 (@olivia_oblivious) on


LÆS OGSÅ: Taylor Swift sagsøgt for at have stjålet "Shake it off"

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx