Af Katrine Frederikke Wandrup - 28/07-17 08:06

Angelina Jolie åbner op om bruddet med Pitt: - Det har været en meget hård tidAngelina Jolie åbner op om bruddet med Pitt: - Det har været en meget hård tid

Power-parret Angelina Jolie og Brad Pitt chokerede hele verden, da de i september 2016 gik fra hinanden efter et 12 år langt forhold. Nu åbner stjerne-skuespillerinden op om den svære tid efter bruddet.

storybild

Angelina Jolie åbner op om bruddet med Brad Pitt. (Billede: FABRICE COFFRINI)

Forholdet begyndte at gå skævt sidste sommer, og i september søgte parret om skilsmisse. Jolie er netop flyttet ind i et hus med sine seks børn. Det er deres første faste base, siden ’Brangelina’ splittede op og blev til Brad og Angelina.

»Det har været en meget hård tid, og vi er på vej op til overfladen for at få luft. Huset er et stort skridt for os, og vi prøver alle at gøre vores bedste for hele vores familie,« siger hun til Vanity Fair.

Parret blev gift i 2014 på opfordring af deres børn, men de har dannet par siden 2004, efter de spillede sammen i action-komedien ’Mr. & Mrs. Smith’. På det tidspunkt var Brad Pitt gift med ’Friends’-skuespillerinden Jennifer Aniston, men Jolie har tidligere udtalt, at hun selv og Pitt ikke fik et romantisk forhold før efter, han var gået fra sin hustru.

Men i 2016 begyndte tingene altså at gå skævt for Hollywoods stjernepar.

»Det begyndte at gå dårligt. Jeg ville ikke bruge det ord… det begyndte at blive svært,« siger hun i interviewet med Vanity Fair.

Dog er Angelina Jolie ikke meget for at komme med detaljer om skilsmissen, for hun vil gerne beskytte parrets fælles børn, den 15-årige Maddox, 13-årige Pax, 12-årige Zahara, 11-årige Shiloh og de to 9-årige tvillinger Vivienne og Knox.

Hun beskriver børnene som meget viljestærke, betænksomme og helt unikke og fortæller åbent, hvor stolt hun er af dem.

»Vi er alle i gang med at blive helet efter de begivenheder, der førte til ansøgningen om… De er ikke ved at komme sig over skilsmissen. De er ved at komme sig over nogle… livet, over forskellige ting i livet.«

Vanity Fair spørger Angelina Jolie, om det passer, at hun og Pitt stille og roligt får en bedre og bedre kommunikation med hinanden, hvilket hun meget tøvende bekræfter. Dog beskrives det i magasinet, hvordan journalisten mener at kunne se, at der ligger en stor smerte gemt under Jolies forklaring om, at det tidligere par har de samme mål og begge ønsker at gøre det bedste for deres familie.

»Jeg vil ikke have, mine børn skal være bekymrede for mig. Jeg mener, det er meget vigtigt at græde i badet og ikke foran dem. De har behov for at vide, at alting i sidste ende bliver godt, også selvom jeg ikke selv er sikker på det,« afslutter hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Cykelrytter dræbt af puma - slæbt ind...
bt.dk
Ost trækkes tilbage flere steder i...
bt.dk
Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx