Af - 05/08-16 20:08

Rihanna-farce på Smukfest: Nægtede at gå på træRihanna-farce på Smukfest: Nægtede at gå på træ

SMUKFEST. Den barbadiske sangstjerne satte Smukfest i Skanderborg på den anden ende i jagten på blødt underlag til fodballerne.

storybild

Rihanna på Bøgescenen under årets Smukfest. (Billede: Sarah Buthmann)

Der findes kendte sangerinder. Og der findes superstjerner. Og så findes der Rihanna og Beyonce, som nok – undskyld Taylor Swift og PJ Harvey – må siges at være de to største kvindelige musikikoner her på planeten.

Tilværelsen i den allerøverste liga giver visse privilegier og levestandarder, som ikke helt stemmer overens med dem, man finder på festivaler, og det kan eksempelvis gøre sig gældende i form af noget så simpelt som gulvbelægning.

En tændt Rihanna valgte ellers at erklære sin kærlighed til Smukfest fra scenen onsdag aften, da hun ivrigt fortalte, hun havde lyst til at komme tilbage hvert eneste år. Efter koncerten skrev hun endda på Instagram, at hun aldrig havde haft det så sjovt på scenen før.

Dansk teenage-idol overrasker: På scenen med superstjerne
Dansk teenage-idol overrasker: På scenen med superstjerne

Men helst så tilfreds var hun angiveligt ikke BAG Bøgescenen. Flere kilder tæt på festivalen fortæller anonymt til metroxpress, hvordan gulvbelægningen i vognene bag scenen angiveligt skabte store udfordringer for den 28-årige sangerinde.

Hun var kort sagt ikke tilfreds med, at de sarte fodballer skulle udsættes for trægulv, og så blev himmel og jord sat i bevægelse. Den lokale tæppemand Frands Peter Sørensen fra Garant Tæpper oplevede det på nærmeste hold, da han onsdag morgen blev ringet op af en næsten panisk Smukfest-medarbejder.

- ’Frands for helvede – det er nu’, lød det. De ryddede hele pladsen, så jeg kunne skynde mig at komme ind og lægge tæpper på i vognene. Det var onsdag morgen, og hun var åbenbart allerede ankommet, så det kunne ikke gå hurtigt nok, siger tæppe-direktøren.

Frands Peter Sørensen fra Garant fik pludselig travlt, da Rihanna skulle bruge gulvtæpper. Men det var ikke HELT blødt nok ...

Forinden var gået flere dages korrespondance, hvor tæpper først var blevet bestilt og siden afbestilt.

- Men så skulle der gulvtæppe på. Det skete i en sådan fart, at det kun lige kunne lade sig gøre, så det var meget hektisk og tog kun en halv time. Men det var nu meget sjovt, og vi har ladet gulvtæpperne ligge nu.

Men det bløde underlag fra Garant, der i al hast blev lagt på i stjernens vogn, var åbenbart ikke godt nok for Rihanna. En kilde tæt på festivalen fortæller til metroxpress, hvordan farcen om gulvtæppet fortsatte:

Det kunne simpelthen ikke blive blødt nok, så man måtte ud at skaffe store tæpper lavet af kashmiruld. Festivalens tilbud var ikke godt nok – hun kunne kort sagt ikke gå uden, de blev lagt på.

Således blev det arrangeret, at Rihanna – der i øvrigt fortsatte festen til den lyse morgen backstage – kunne vandre direkte fra sin vogn og hele vejen ud på scenen uden på nogen måde at komme i kontakt med trægulv.

Kæmpe galleri: Syv tissemænd, to bryster, én vinder
Kæmpe galleri: Syv tissemænd, to bryster, én vinder

Og samtidig lyder det, at investeringen fra i det sjældne uld fra den tibetanske kashmirged LANGT FRA var en billig fornøjelse.

Superstjernen havde dog så meget klasse at hun, ifølge kilderne metroxpress har talt med, selv valgte at punge ud for de dyre tæpper.

Smukfests kommunikationschef Poul Martin Bonde afviser at svare på spørgsmål om miseren med gulvtæppet, men fortæller at man fra ledelsens side fik et godt indtryk af sangerinden.

- Hun virkede, som om hun havde det sjovt, og hun nød det og blev hængende i området længe. Det har været en fornøjelse at have hende her.

Rihannas pladeselskab Universal Music kan hverken be- eller afkræfte hændelsen.

Vilde sexhistorier fra Smukfest: 'Jeg var med i trekant under Nik & Jay'
Vilde sexhistorier fra Smukfest: 'Jeg var med i trekant under Nik & Jay'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx