Af - 07/07-14 14:51

Test: Kan du se forskel på Information og Se og Hør?Test: Kan du se forskel på Information og Se og Hør?

Danmarks kloge avis Information bliver i dag af en meget kendt dansker sammenlignet med sladderbladet Se og Hør. Har han ret? Se om du kan se forskel.

storybild

(Billede: STEPHAN CAMILLA)

Kan du se forskel på Information og Se og Hør?

Den meget kloge avis bringer i dag en klumme, hvor skribenten på sand Se og Hør 'Øjne i natten'-vis rapporterer fra Københavns festlige natteliv.

Tid til hævn? Casper Christensen laver tv-serie om Se og Hør
Tid til hævn? Casper Christensen laver tv-serie om Se og Hør

Det mener den kendte dansker, der bliver skrevet om i hvert fald.

- Hun skal da have lov til at skrive, hvad hun vil. Det er da pragtfuldt, at Information kommer til at hjælpe Se og Hør med at lave halvsladderagtige paparazzi historier. For det er jo overvågning af kendte mennesker og en form for en uberettiget sviner, siger personen til bt.dk.

Jarlen: Casper spurgte om lov først
Jarlen: Casper spurgte om lov først

Her følger uddrag fra den omtalte Information-klumme og sidste uges Se og Hør 'Øjne i natten'-reportage. Hvilken tekst er bragt i hvilket medie? Se svaret i bunden af artiklen.

Tekst #1

Selskabet tæller blandt andet en tidligere finansmand, der er kommet ud af fængsel for nylig, og en entertainer i 40’erne, der er eftertrykkelig berømt, og som enten har eller er i færd med at gifte sig med datteren af en af sine (også kendte) venner.

Tekst #2
Den 51-årige kendisfrisør lagde ellers fint ud med at sidde i et større sofaområde med lige så rød løber-vante mennesker som ham selv. Snakken var højlydt og armene vildfarne fra tid til anden - alt sammen var forventelig adfærd, når man har placeret sin popo på en natklub.

Dennis Knudsen i slagsmål med bartender
Dennis Knudsen i slagsmål med bartender

Tekst #1
Er de ved at optage en episode af Klovn?, spørger jeg min københavner-veninde, da en af mændene iført skrigorange skibriller har givet en tilfældig forbipasserende kvinde i en flot gul, kort kjole et gevaldigt klask i røven, mens selskabet skriger af grin og forlanger flere drinks.

Tekst #2

Det tog dog ikke Knudsen lang tid at finde sig nyt bekendtskab, og den næste time gik med at drikke øl og sludre med hvem end, der måtte komme hans vej.

SVAR
Tekst #1 er fra Information. Læs her.
Tekst #2 er fra Se og Hør den 26. juni.

Metroxpress forsøger at få en kommentar fra Information.

LÆS OGSÅ: Se Jim Lyngvilds hårde dom over Se og Hør efter skandalen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx