Af - 02/10-16 16:32; Opdateret: 02/10-16 17:00

Vil du feste med Bieber? Så er denne klub dit bedste bud - ’Kom, hvis du er lækker’Vil du feste med Bieber? Så er denne klub dit bedste bud - ’Kom, hvis du er lækker’

Kendt partykonge er overbevist om, at Justin Bieber gæster hans natklub efter aftenens koncert i Parken.

storybild

Justin Bieber forlader tidligere i dag modebutikken STORM i København K, som i anledning af hans koncert i Telia Parken sælger Bieber-merchandise. (Billede: Jonas Skovbjerg Fogh)

Selv om du ikke er blandt de 40.000 gæster til aftenens Justin Bieber-koncert i Parken, er der måske stadig håb om at se giraffen.

I hvert fald tyder meget på, at det canadiske teenage-idol langtfra er færdig med Danmark og danske piger, når aftenens koncert er overstået.

TEST DIG SELV: Hvor meget minder du om Justin Bieber?
TEST DIG SELV: Hvor meget minder du om Justin Bieber?

Klubkongen Patrick Peitzsch, der i september slog dørene op for Panama ved Palads-biograferne, har booket Justin Biebers faste dj – Tay James - til en søndagsfest efter koncerten, og det plejer at betyde, at hovedpersonen også kommer forbi.

- Vi har booket hans ven, co-producer og faste tour-dj, og de fester altid sammen. Og hvilken anden klub holder åbent i dag – søndag?, spørger Patrick Peitzsch retorisk.

Håbet om, at Justin Bieber lægger vejen forbi den nye natklub, bliver forstærket af, at aftalen med tour-dj’en er foretaget via en booker, der i de seneste par år har vist sig særdeles leveringsdygtig i kunsten at få stjerner trukket ind på de danske klubber.

Disse sange skal Justin Bieber spille i aften
Disse sange skal Justin Bieber spille i aften

Han har således både fået Rihanna til at gæste natklubben Arch og lavet efterfest med ASAP Rocky på Jupiter, der nu er lukket.

Sådan så det ud, da Biebers faste dj - Taylor James - i nat gæstede Panama. I aften indtager han igen klubben under Palads-biograferne, og han har ifølge Patrick Peitzsch en særlig gæst med ...

- Han leverer den intime fest hver gang efter koncerten. Stjernerne elsker jo at give den gas i København - folk river ikke i dem. Vi holder paparazzifotograferne nede, og stjernerne bliver behandlet som mennesker. Dansk hygge virker også på dem - de har brug for et break, siger 26-årige Patrick Peitzsch.

22-årige Malene skulle have mødt Bieber - derfor aflyste han
22-årige Malene skulle have mødt Bieber - derfor aflyste han

Når koncerten slutter i Danmarks nationalarena – Telia Parken – vil der ifølge natklubejeren stå et stort antal større biler klar, der skal fragte kendte personer og Bieber-entouraget til Axeltorv, hvor Panama ligger.

- Vi åbner efter koncerten. Bordene er desværre udsolgt, men alle er velkomne, såfremt de er over 18, er lækre og ikke har kameraer med. Det bliver en vild københavnerbegivenhed!

Søstre forlod Bieber-koncert: Det var fuldstændig værdiløst
Søstre forlod Bieber-koncert: Det var fuldstændig værdiløst

Allerede i går var dj'en Tay James forbi for at se bese forholdene på Panama og levere et dj-set. Se hans rider fra gårsdagens besøg i faktaboksen.

Justin Biebers koncert i Parken er en del af ’Purpose World Tour’. Det er første gang i tre år, at superstjernen gæster Danmark. Hans seneste album er gået nummer et i mere end 100 lande, og har givet flere bemærkelsesværdige rekorder.

Således har canadieren haft 17 sange på Billboards Hot 100 i samme uge – mere end både The Beatles og populære Drake har præsteret.

Det smitter af på Østebro, hvor der allerede nu er trafikkaos:


Biebers vilde forvandling: Så stor er popstjernen nu
Biebers vilde forvandling: Så stor er popstjernen nu

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx