Af Nadia Guldbæk Welch - 13/01-18 13:11

Fik ring til 12 millioner: Nu afslører Paris Hilton helt vilde bryllupsplanerFik ring til 12 millioner: Nu afslører Paris Hilton helt vilde bryllupsplaner

Når Paris Hilton skal giftes, nøjes den 36-årige hotelarving ikke blot med at holde et enkelt bryllup.

storybild

Det afslører hun i et interview med 'Extra', skriver Page Six.

»Da jeg blev 21, holdt jeg fem fester, så i forbindelse med brylluppet holder jeg måske en i Europa, en i USA og en for hele verden,« fortæller den kommende brud, der skal giftes med den amerikanske skuespiller og model Chris Zylka.

Samtidig afslørede parret, at de skal giftes 'snart', og at de om ikke så længe holder en middag med deres forældre, hvor de får styr på det hele.

Chris Zylka gik på knæ i sidste uge under en skiferie i Colorado, og der er bestemt ikke blevet sparet på noget.

Han friede nemlig til Paris Hilton med en ring til en svimlende værdi af to millioner dollar, svarende til omkring 12,4 millionner danske kroner.

'Jeg sagde ja. Så glad og begejstret over at være forlovet med mit livs kærlighed. Min bedste ven og soulmate. Perfekt for mig på alle måder. Så dedikeret, loyal, elskende og godhjertet. Jeg føler mig som den heldigste pige i verden. Du er en drøm der er gået i opfyldelse. Tak fordi du har vist mig, at eventyr findes,' skrev en forelsket Paris Hilton på sin Instagram-profil sidste uge, da hun offentliggjorde forlovelsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danskerne advares mod bilforhandleres...
bt.dk
Se billedet: Politiet fremviser stor...
bt.dk
Haas-chef om Magnussen: 'Kevin er et...
bt.dk
Over en million danskere ramt i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx