Af - 01/07-15 21:39

Skilsmisse: Drak Ben Affleck for meget?Skilsmisse: Drak Ben Affleck for meget?

Ben Affleck og Jennifer Garner skal skilles efter 10 års ægteskab, bekræfter parret.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvorfor holdt kærligheden mellem Jennifer Garner og Ben Affleck ikke? Det spørgsmål har fansene stillet sig selv, efter kendisparret sent tirsdag aften dansk tid annoncerede, at de går hvert til sit.

Kendis-sitet TMZ mener at have fundet svaret. Kilder tæt på Jennifer Garner fortæller, at hans alkoholindtag og gambling over de senere år har taget overhånd til et punkt, hvor 'hun ikke kunne klare det mere'.

At Ben Affleck er glad for poker er ingen hemmelighed, og kilder tæt på skuespilleren bekræfter da også, at han er glad for at drikke. De afviser dog, at han skulle feste for meget.

Kilder tæt på parret fortæller, at Ben Affleck og Jennifer Garner har været separeret i 10 måneder, og at de skulle have forsøgt at redde deres ægteskab gennem to års terapiforløb. Dog uden held.

Parrets advokater er nu ved at finde ud af, hvordan aktiverne skal fordeles, men ifølge amerikanske medier har de allerede besluttet at dele alt lige, da deres formuer er nogenlunde ens. Derudover skulle Jennifer Garner have afvist at modtage børnepenge fra sin kommende eks-mand.

I en fælles udtalelse understreger eks-parret, at de skilles i mindelighed, og at de vil dele forældremyndigheden over deres tre børn.

- Efter grundige overvejelser har vi taget den svære beslutning at lade os skille. Vi vil forsøge at komme videre via kærlighed og venskab, og vi forpligter os til at stadig sammen at være forældre til vores børn. Vi henstiller til, at deres privatliv respekteres i denne svære tid,' lyder det fra skuespillerne.

LÆS OGSÅ: FORBI: Hollywoods super-par skal skilles

LÆS OGSÅ: Fyrre, fed og færdig? Christian Bale skuler misundeligt til Ben Affleck

LÆS OGSÅ: Hollywoodstjerne smider ALT i ny film

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu tjener Michelinrestauranterne...
bt.dk
Bankfolk deler dramatisk foto efter...
bt.dk
DMI med iskold prognose: Usædvanlig...
bt.dk
'Jeg får også tit ondt i hovedet af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx