Af - 27/01-15 19:03; Opdateret: 27/01-15 20:32

Her tager Kim Kardashian  tykt pis på sig selvHer tager Kim Kardashian tykt pis på sig selv

Selfie-besatte Kim Kardashian viser i ny Super Bowl-reklame, at hun ikke mangler selvironi

Bildstrecke im Grossformat »

Kim Kardashian forstår ikke, hvorfor telekunder ikke bruger alle de data, som de køber. Især nu hvor de jo kan følge hende, lyder det ironiske budskab i en ny reklamefilm.

Hun er rig, lækker, gift med Kanye West, og har millioner af fans, der følger hende på de sociale medier. Men udover at være god til at iscenesætte sig selv, rummer Kim Kardashian tilsyneladende også masser af selvironi, hvilket Kanye nok godt kunne lære lidt af.

Slettet af Instagram: Her er Kim Kardashian nøgen IGEN
Slettet af Instagram: Her er Kim Kardashian nøgen IGEN

I hvert fald er selvironien på størrelse med Kim Kardashians egen bagdel, i en ny reklame for teleselskabet T-Mobile, der bliver sendt i forbindelse med den kommende Super Bowl-finale i amerikansk football.

I reklamen, som du kan se foroven, skælder Kardashian pænt ud på de tele-kunder, som ikke bruger alle de data, de har betalt for.

Samme data kunne tele-kunderne jo have brugt på at følge hende online og se alle hendes 'spændende' selfies, lyder det ironiske budskab:

- Please, help save the data!


Falsk markedsføring
Det er ikke første gang, at Kim Kardashian er hovedrolle-indehaver i en Super Bowl-reklame. Tilbage i 2011 kunne millioner af football-fans se hende i en reklame for sko-firmaet Skechers' træningssko Shape Up's. En reklame, der viste en yderst veltrænet Kim Kardashian i tætsiddende træningstøj droppe sin personlige fitness-træner til fordel for et par Skechers-sko.

Dagens boble: Hvad siger den ene røv til den anden?
Dagens boble: Hvad siger den ene røv til den anden?

Reklamen endte dog med at sætte sindene i blandt skokunder og den amerikanske forbrugerstyrelse, FTC, fordi markedsføringen efterlod et indtryk af, at skoene kunne få folk til at tabe sig. Hele affæren endte med at Skechers blev sagsøgt og idømt en giga-bøde af FTC på 40 millioner dollars svarende til svimlende 260 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Charlie Sheen angriber Kim Kardashian og hendes 'store ulækre sæk af en røv'

LÆS OGSÅ: Kardashian svarer igen: Nu med pels-bikini

LÆS OGSÅ: Flotte billeder: Verdens hotteste par i front for stor modekampagne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx