Af - 23/09-13 09:30

Presset skuespiller forlader 'Vild med dans'Presset skuespiller forlader 'Vild med dans'

Skuespilleren Claes Bang føler, at presset er blevet for stort, og derfor vælger han nu at forlade 'Vild med dans'. Samtidig er det slut for hans partner Katrine Bonde.

storybild

Skuespilleren Claes Bang føler, at presset er blevet for stort, og derfor vælger han nu at forlade 'Vild med dans'. Samtidig er det slut for hans partner Katrine Bonde. (Billede: Polfoto)

Efter blot to gange på gulvet i 'Vild med dans' stiller skuespilleren Claes Bang danseskoene. Presset er simpelthen for stort.

Det betyder samtidig, at hans partner Katrine Bonde er ude af showet.

LÆS OGSÅ: Fodboldlegende reddet af sympatistemmer

- Jeg er ked af det for Katrines skyld, og til alle de seere, der har stemt på os, siger jeg tak og undskyld. Det har fra start været med stor nervøsitet, at jeg valgte at deltage i ’Vild med dans’. Jeg havde håbet, at jeg ved at tage denne udfordring på mig, kunne møde min dansefobi og komme igennem den. Men det er gået lige omvendt. Min angst og nervøsitet er vokset, og i kombination med at jeg i den kommende tid skal arbejde en del i Berlin, og får et meget stramt program, føler jeg ikke, at jeg kan give 'Vild med dans' den opmærksomhed, det fortjener. Jeg er fortsat stor fan af programmet og ikke mindst alle de fantastiske mennesker, som er med til at skabe det, siger Claes Kasper Bang i meddelelsen.

Det skriver TV 2.

Skuespilleren, der blandt andet er kendt fra tv-serien 'Anna Pihl' har aldrig lagt skjul på, at han har haft det virkelig svært med det ukendte danse-univers.

LÆS OGSÅ: Rockstjerne: Det mest punkede, jeg nogensinde har gjort

- Det er bare enormt angstprovokerende, det der med at dumme sig helt vildt. Jeg er ikke meget for ikke at have styr på tingene, for det har jeg jo normalt. Normalt når jeg har øvet mig på noget i et stykke tid, så kan jeg mit lort. Her vidste jeg bare godt, at lige meget hvor meget jeg øvede mig, så var jeg helt væk. Jeg kunne slet ikke finde min selvtillid, sagde han efter premieren.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Premier League-stjerne jublede over...
bt.dk
Blev enkemand som 38-årig: Nu er...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Landsholdslegende om Laudrups...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx