Af - 04/10-16 23:19

Fie Laursen: Jeg er gravid, men...Fie Laursen: Jeg er gravid, men...

Hun står dog overfor en vældig svær beslutning

Bildstrecke im Grossformat »
Siden Fie Laursen som 15-årig fortalte i 'Aftenshowet' på DR1 om sin tid med mobning og anoreksi, har hun været blandt Danmarks allermest læste bloggere. Fie Laursens blog er meget populær. Men det er der måske også en grund til. De saftige historier, som Fie Laursen før har delt med sine læsere på bloggen, har nemlig vist sig ikke alle at være ægte. I maj oploadede den unge kendis-blogger en video, hvor hun med tårer i øjnene fortalte, at hun havde opdigtet og overdramatiseret mange af sine blogindlæg for at blive kendt og tjene masser af penge. Efter det kom frem, at Fie Laursen havde opdigtet nogle af sine historier på bloggen, har den unge blogger fået færre læsere. Men hun er også blevet gladere. Da der i januar blev afholdt Reality Awards, troppede Fie Laursen op med Youtube-stjernen Benjamin Vestergaard også kendt som 'Mister Crainer'. - Når man bliver kendt, er der utrolig mange mennesker, der prøver at udnytte en. Og man modtager meget hate, som vi undgår at læse, sagde Fie Laursens mor i et interview med metroxpress tidligere på året. Læs hele interviewet ved at klikke på linket. Det er ikke let at være Fie Laursen. I et af hendes seneste blogindlæg fortæller hun, at hun er blevet truet af en fyr fra Danmark, som hun kun datede i en måneds tid. - Han kom over en aften for at snakke, efter vi havde slået op, og der truede han mig med, at hans venner ville komme efter mig, hvis jeg sårede ham mere, skrev Fie Laursen på bloggen. Læs mere ved at klikke på linket. Det kan du få svar på nu. For nogle uger siden fulgte metroxpress en dag i Fie Laursens liv. Se videoerne ved at klikke på linket her. I januar inviterede Anders Hemmingsen Fie Laursen ind i studiet, så hun kunne svare på de mange læserspørgsmål. Hør og se videoen ved at klikke på linket.

Bloggeren Fie Laursen er gravid efter eget udsagn. Efter at have set den positive graviditetstest, er hun dog ikke sikker på, om hun skal afbryde graviditeten eller ej.

Det skriver hun på sin blog tirsdag.

Den 20-årige skriver på sin blog, at der skal være tale om en beslutning, hun føler sig presset ud i.

'Jeg er havnet i den situation jeg frygtede, nemlig at pressen har fundet ud af at jeg er gravid og så allerede et par dage efter en positiv test havnede i mine hænder og min verden væltede sammen. Jeg havde troet, at jeg kunne tage kampen uden det offentlige, men fordi jeg har en ven/veninde jeg ikke kan stole på så er flere billeder af mig med en graviditettest og ord fra mig, der snakker om min graviditet havnet i pressens hænder.'

Fie Laursen: Disse fyre tænder jeg på
Fie Laursen: Disse fyre tænder jeg på

Til bt.dk siger hun:

- Det var virkelig kun vores bedste venner, der vidste det. Jeg troede slet ikke, at de ville sige det til nogen, siger hun overfor bt.dk

Overfor BT forklarer hun, hvordan hun føler, at vil afbryde den rejse, som hun lige nu er på i USA 15 dage før tid for at få foretaget en abort i Danmark.

Den unge blogger fra Jægerspris i Nordsjælland forklarer, at faren er den mand, der tidligere på året inviterede hende til Los Angeles. Det var dog en Amerika-rejse, der aldrig blev til noget.

'Ja, jeg er gravid og det er den tidligere fyr jeg fortalte havde givet mig en turbulent rejse til L.A, da vi slog op der. Jeg har aldrig før haft en fyr som gav mig modstand og gjorde mig bange, men det formåede han at gøre.'

Fie Laursen: Så gammel er den ældste, jeg har været sammen med
Fie Laursen: Så gammel er den ældste, jeg har været sammen med

Fie forklarer desuden om et turbulent forhold, der endte med, at hun gjorde det forbi. Hun har kunnet mærke barnet vokse indeni allerede fra starten.

'Jeg har altid været kæmpe modstander abort, det er jeg stadig, og derfor knuser det mig indeni, at jeg er ved at tage det valg – for det er jo det jeg regner med at jeg gør, men igen så ved jeg jo ikke, hvad jeg føler, når jeg står på hospitalet, og det er rigtigt hårdt at skulle forklare mig selv i denne situation, da det er noget så privat og skrøbeligt, men når ens tætte går til pressen så ønsker jeg selv at forsvare min situation,' skriver hun på sin blog.

Den 20-årige blogger skriver nu, at hun også har overvejet at bortadoptere.

Fie Laursen: Min eks truer mig
Fie Laursen: Min eks truer mig

Først på året skrev Fie Laursen på sin blog, at hun tidligere har været gravid, men mistede fostret.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen deler billeder efter sex: 'Derfor gør jeg det'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx