Af Julie Laurs Bundgaard - 09/05-17 15:54

Dansk stjerneskuespiller bekræfter: Ja, jeg skal skillesDansk stjerneskuespiller bekræfter: Ja, jeg skal skilles

Sammen har de en søn på 12 år.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Sophia Juliane Lydolph)

49-årige Anne Louise Hassing, der blev danmarkskendt for sin rolle som Ida i DR-serien Krøniken, skal skilles fra musikeren Peter Hellemann, som hun har dannet par med i over 10 år.

»Jeg kan bekræfte, at jeg skal skilles, men det er ikke noget, jeg har lyst til at udtale mig om,« siger Anne Louise Hassing til MX.

Selvom skuespiller-darlingen og Peter Hellemann har været gift i godt 10 år, har forholdet ikke just været problemfrit. Anne Louise Hassing har tidligere fortalt om parrets stormfulde forhold i medierne.

»Vi har virkelig taget nogle ture! Vi trigger hinanden på nogle punkter, så vi begge ser rødt, men det er heldigvis sjældnere og sjældnere, det sker,« sagde Anne Louise Hassing for fire år siden i et interview med Femina og tilføjede:

»Vi kender efterhånden hinanden så godt, vi forstår hinanden, når vi forsvinder ind i vores arbejde, men ved også nu, at vi kommer ud på den anden side. Og kærligheden har altid været der. Så jeg føler virkelig, vi høster frugten af mange års hårdt slid og udvikling nu. Og jeg håber så inderligt, at vi bliver gamle sammen, slutter skuespillerinden.«

Populær dansk skuespillerinde skal være mor for anden gang
Populær dansk skuespillerinde skal være mor for anden gang

Så lykkelige skulle det desværre ikke ende for parret - nu skal de nemlig skilles. Ifølge 'Se og Hør' blev skilsmissebevillingen udsendt den 30. marts 2017, og Anne Louise Hassing har køb Peter Hellemann ud af deres fælles hjem på Amager.

Premiere på Jagten d. 9. januar 2013 i Imperial biografen i København. Prins Joachim og Prinsesse Marie var bland de prominente gæster. Her er det Anne Louise Hassing og manden - musikeren Peter Hellemann. Foto: Martin Sylvest

Den folkekære skuespillerinde mødte sin udkårne til en fest, mens hun boede i Aarhus. Peter Hellemann spurgte bramfrit, om hun havde en kæreste. Det havde hun ikke, så det to tog hjem sammen, og Anne Louise Hassing blev hurtigt klar over, at hun havde fundet sin soulmate.

Anne Louise Hassing og Peter Hellemann har flere gange været fra hinanden, men har hver gang fundet sammen igen, fordi de ikke kunne undvære hinanden.

Parret blev gift den 22. juli 2006, og sammen har de sønnen Gustav på 12 år.

Anne Louise Hassing er uddannet skuespillerinde fra Statens Teaterskole og fik sin debut i Nils Malros' film 'Kærlighedens Smerte'. Hun slog for alvor igennem i rollen som Ida i DR-dramaserien Krøniken og er på nuværende tidspunkt aktuel i TV 2s populære serie Badehotellet.

LÆS OGSÅ: Husker du de ’gamle’ ’Far til fire’-børn? Sådan ser de ud i dag

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Klopp efter vild målfest: Det var tæt...
bt.dk
Netsupermarked bløder: Kassen er helt...
bt.dk
Det kan være slut med dieselbiler:...
bt.dk
Kate Middleton hylder prinsesse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx