Af Julie Laurs Bundgaard - 08/12-17 20:26

Realitystjernen Gustav afslører: Jeg har fået en ny kæreste Realitystjernen Gustav afslører: Jeg har fået en ny kæreste

Den 27-årige realitystjerne og personlige træner Gustav Salinas har fået en ny kæreste.

storybild

Gustav Salinas har fået ny kæreste. (Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Den 27-årige realitystjerne og personlige træner Gustav Salinas har fået en ny kæreste.

Det bekræfter han overfor Se og Hør.

»Han er rigtig sød og forstående, og for første gang oplever jeg, at der er en fyr, der forkæler mig. Når vi er ude, vil han ikke have, at jeg betaler for ham. Og han værdsætter mig meget,« siger Gustav Salinas til Se og Hør.

De to har mødt hinanden på Facebook, hvor den 20-årige flamme initierede kontakten. Gustav Salinas havde dog meget travlt på daværende tidspunkt og skrev tilbage, at han ikke havde tid til at ses - men hans bejler var dog vedholden og insisterede på, at de skulle ses, og nu er de to blevet kærester.

Selv om den 27-årige realitystjerne bekræfter forholdet, ønsker han endnu ikke at afsløre identiteten på sin nye flamme - han afslører dog, at han er enormt fascineret af ham, og at det kilder i maven, når han tænker på ham.

Gustav Salinas har tidligere været meget åben om sit kærlighedsliv. Da han og sin daværende kæreste, Isak Kall Jespersen, gik fra hinanden i juli 2016, gav han eksempelvis hele Danmark indsigt i sin sorg i en video, som han delte på Facebook.

»Jeg er helt knust. Jeg er ødelagt. I dag har min kæreste slået op med mig,« sagde han i videoen, med tårer trillende ned ad kinderne.

Han har også tidligere afsløret, at han har haft sex med ikke bare én men hele to kvinder.

Gustav Salinas fik sit gennembrud i underholdningsbranchen, da han stod i panelet i TV 2-programmet 'Dagens Mand', hvor han hurtigt blev kendt for sine skarpe kommentarer og åbenlyse naivitet og uvidenhed. Derudover har han medvirket i programmer som 'For lækker til love',

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Intense forhandlinger i Forligsen:...
bt.dk
Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
Dansk landsholdsspiller i mærkværdigt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx