Af - 19/10-16 19:33

Av! Australsk medie morer sig over nyt frimærke af Frederik og MaryAv! Australsk medie morer sig over nyt frimærke af Frederik og Mary

Et australsk medie har fundet frem til et nyt frimærke af Frederik og Mary, hvor de er iført grønlandske dragter. Og det, synes de, er sjovt.

Bildstrecke im Grossformat »

Frederik og Mary har nu været gift i 12,5 år, og det betyder kobberbryllup. Her havde de fleste danskere nok arrangeret en fest eller måske en ferie.

Det var dog ikke lige sådan, det danske kronprinsepar ville fejre lejligheden.

Kendt, amerikansk magasin hylder kronprinseparrets stil
Kendt, amerikansk magasin hylder kronprinseparrets stil

I stedet lavede de et nyt frimærke, der blev udgivet af Greenland Post i mandags. Kronprins Frederik, Kronprinsesse Mary og ungerne poserer her i noget tøj, der har fået australske medier til at more sig bekosteligt.

Familien har iført sig forskellige originale, grønlandske beklædninger, og det har fået News.com.au til at skrive en artikel med overskriften 'Den danske kongefamilie har udgivet et nyt frimærke... Og det er virkelig sjovt'.

Her er det mest populære medlem af kongefamilien
Her er det mest populære medlem af kongefamilien

'Den rigtige vinder på billedet er den 11-årige Prins Christian, der har gemt sig bag sin søster. Godt gået, Christian. Med sådanne strategiske moves, fortjener du også at skulle være konge.' skriver de for eksempel om Prins Christian, for hvem det er lykkedes at gemme sig bag familien.

Marys tøj er de dog også glade for:

'Og du er nødt til at rose Mary for at kunne rocke 19 forskellige mønstre på samme tid.'

LÆS OGSÅ: Royale verdensstjerner: se Mary og Frede på forsiden af Vogue

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx