Af Maria Christine Madsen - 10/11-17 08:57

Superstjernes bror dømt for at voldtage 11-årig pige flere gange Superstjernes bror dømt for at voldtage 11-årig pige flere gange

Broderen til den amerikanske rapstjerne Nicki Minaj er torsdag fundet skyldig i at have voldtaget en blot 11-årig pige flere gange.

storybild

ARKIVFOTO af Nicki Minaj. Hendes storebror er fundet skyldig i voldtægt af en blot 11-årig pige. (Billede: EDUARDO MUNOZ)

Overgrebene skal have fundet sted i broderen - Jelani Marajs - hjem på Long Island.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Det er først om en måneds tid, at den endelig straf bliver udmålt. Han står til at kunne blive idømt mellem 25 år og livstid i fængsel.

Ifølge AP reagerede Jelani Maraj ikke, da kendelsen blev læst op i Retten i Nassau, men hans forsvarsadvokat oplyste, at man ønskede at anke den.

Forsvarsadvokaten forklarede, at hans klient mener, at pigens mor har opfundet voldtægtsanklagerne for at få rapperen Nicki Minaj til at betale godt 25 millioner dollars - svarende til godt 160 millioner kroner - for at holde mund om sagen.

Den påstand har anklagemyndigheden omvendt kaldt 'absurd'.

»Vi har 50 ting, der kan ankes. Mængden af beviser, som vi ikke måtte fremlægge for retten, er utrolig. Jeg har aldrig set noget lignende. Jeg er chokeret,« lød det fra forsvarsadvokaten David Schwartz ifølge AP.

Pigen, der i dag er 14 år, afgav selv forklaring i retten om de overgreb, hun blev udsat for - nogle gange fire gange om ugen, og nogle gange to gange om dagen. For det meste skete det, når Jelani Maraj var alene hjemme med pigen.

Anklagemyndigheden har oplyst, at dna-beviser sikret fra pigens natbukser passer med Jelani Marajs. Pigens lillebror fortalte derudover også i retten, at han havde set et af overgrebene finde sted.

»Vi håber, at vi med dagens kendelse kan hjælpe familien med at hele, og at det vil lukke dette forfærdelige kapitel i deres liv,« sagde distriktsanklager Madeline Singas.

Jelani Maraj afgav ikke selv forklaring i retten.

Hans berømte søster - Nicki Minaj - har ikke udtalt sig om kendelsen.

For at beskytte pigen - og resten af hendes familie - bliver der ikke offentliggjort detaljer, der kan gøre det muligt at identificere dem.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jørgen de Mylius ville gerne ha’ mit...
bt.dk
22-årige Sabrine er lokkedue: Hjælper...
bt.dk
Stormy Daniels kæmpede med karrieren:...
bt.dk
Ny p-pille til mænd på vej
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx