Af Fie West Madsen - 15/07-17 21:05

Mascha Vang og Rasmus Jarlov er gået fra hinandenMascha Vang og Rasmus Jarlov er gået fra hinanden

Blogger Mascha Vang og politiker Rasmus Jarlov er gået fra hinanden.

storybild

Mascha Vang og Rasmus Jarlov går hver til sit. (Billede: Peter Dahlerup / Danish Beauty A)

Det skriver Rasmus Jarlov i et opslag på Facebook.

'Mascha og jeg har besluttet at stoppe og er derfor ikke længere kærester. Alt er ok og ingen er kede af det,' indleder han.

Rasmus Jarlov skriver, at det for ham blandt andet har været nogle praktiske omstændigheder, der har fået parret til at gå hver til sit.

'Mascha har sine grunde til at ville stoppe, og for mig handler det først og fremmest om, at jeg synes ambitionen med et forhold skal være mere end at køre frem og tilbage til Dragør. Der må gerne være en ambition om et tættere fællesskab, hvor man som minimum eksempelvis holder ferie sammen, og måske også overvejer at komme til at flytte sammen på et tidspunkt i fremtiden. Ellers vil jeg ikke bruge årevis på det,' lyder det fra politikeren.

Han understreger desuden, at han har været glad for tiden sammen med Mascha Vang.

'Hun er en fantastisk person, og det har været en fornøjelse, så længe det varede. Jeg har lært enormt meget af hende. Selvfølgelig om de sociale medier, som hun mestrer, men eksempelvis har hendes fokus på madvaner også medvirket til, at jeg lige nu er lettere, end jeg har været i ti år. Så jeg tager mange gode ting med mig, og jeg har vitterligt elsket at være sammen med hendes søde datter,' lyder det i Facebook-opslaget, som han afslutter med at ønske Mascha alt det bedste fremover.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Modeekspert sætter ord på prins...
bt.dk
Mor rystet over børnehave: Tanken om,...
bt.dk
Skatteministeren afslører: Så dyrt...
bt.dk
OB er tæt på afklaring: Det bliver en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx