Af - 22/09-15 23:06; Opdateret: 23/09-15 06:25

Tidligere Niarn-manager: - Der var mange hyklere i musikbranchenTidligere Niarn-manager: - Der var mange hyklere i musikbranchen

Niarn fortæller i sin nye bog 'Mit liv, mine regler' om sit mangeårige alkohol- og stofmisbrug, der sidste år fik ham til at henstille rap-karrieren efter en hospitalsindlæggelse. Her fortæller hans tidligere manager om tiden.

storybild

(Billede: Polfoto)

Michael C.U.P. fra Primo Entertainment var manager for Niarn i årene 2002-2008.

Hvad var dit forhold til stoffer i perioden med Niarn?
- Jeg skrev en klumme for magasinet Gaffa i 90'erne om, at det skulle blive over mit lig at rappe positivt om stoffer i dansk rap. Jeg har aldrig rørt kokain og har altid været imod det, men da det begyndte at fylde meget i 00'erne, måtte jeg erkende, at sådan var det. Jeg var imod det, men det var folks eget problem.

LÆS OGSÅ: Niarn: Tvang sig selv igennem tv-program på snaps og vodka

Oplevede du, at Niarn var ude på et skråplan, da I arbejdede sammen?
- Nej, for jeg lyttede om nogen til hans musik og tekster og vidste, at han var klar over, hvad han lavede. Det sagde han også til os hele tiden. Han solgte endda t-shirts med teksten 'I do drugs'. Hans fans elskede det. Det var kun, når pressen skrev om, at han tog stoffer, at stemningen pludselig skiftede. Vig Festival hev ham engang af plakaten efter endnu en narko-forside. Lyttede de slet ikke til hans musik? Eller lod de bare som ingenting? Der var mange hyklere på det tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Niarn: Kørte 'Zulu Djævleræs' med kokain og alkohol i blodet

I var ikke bange for Niarns helbred?
- Nej, ikke på det tidspunkt, mens han arbejdede sammen med os. Vi beskyttede ham rigtig meget, og han beskriver også i bogen, at det at forlade os, var det største fejltrin i hans karriere. Jeg er sikker på, at hans nærmeste hjalp ham til sidst. Jeg har ikke snakket så meget med ham de sidste par år, men jeg betragter ham stadig som en god bekendt.

LÆS OGSÅ: Niarn i ny bog: - TV 2-program gjorde mig afhængig af alkohol

LÆS OGSÅ: Læs Niarns gribende historie: Fra 40 genstande om dagen til nybagt far

LÆS OGSÅ: USO: - Niarn er en inspiration for mange

LÆS OGSÅ: Var døden nær: 'Niarn' stopper karrieren

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx