Af Sebastian Kirk - 04/11-17 16:10; Opdateret: 04/11-17 17:09

Kim Kardashian afslører: Sådan fangede jeg min eks i at være utroKim Kardashian afslører: Sådan fangede jeg min eks i at være utro

Kim Kardashian var åbenbart lidt af en hacker i sine yngre dage.

storybild

Kim Kardashian i juni 2017. (Billede: ANGELA WEISS)

Kim Kardashian var åbenbart lidt af en hacker i sine yngre dage.

Utro kærester er ikke kun forbeholdt os almindelige dødelige - de kendte oplever det også.

Kim Kardashian afslørede eksempelvis for nylig, at hun tidligere har slået op med en kæreste, efter hun fangede ham med hænderne i kagedåsen.

I det amerikanske talkshow 'Jimmy Kimmel Live' var skuespillerinden Jennifer Lawrence gæstevært torsdag, og her havde hun æren af at interviewe den populære realitystjerne.

Her fortalte Kim Kardashian - blandt mange andre saftige ting - at hun for år tilbage opdagede, at en tidligere (unavngiven) kæreste løj om, hvor han var, så han kunne besøge en anden kvinde.

Men det var mest måden, hun opdagede det på, der var interessant. Kim Kardashian viser sig nemlig at være lidt af en 'hacker', idet hun opdagede et trick, der lod hende udspionere andre mennesker.

»Jeg plejede at være den, alle ville komme til for at finde ud af, om deres mænd eller kærester var dem utro,« sagde hun og fortsatte:

»Jeg opdagede en tjeneste, der gjorde, at jeg kunne ringe til en og få det til at se ud, som om det var en anden, der ringede.«

På den måde fandt hun ud af, at hun kunne tilgå andre menneskers voicemails ved at få det til at se ud, som om hun ringede op fra den persons eget nummer. Men en dag var det hende selv, det gik ud over.

»Jeg havde fødselsdag og var til middag med alle mine bedste venner. Jeg undrede mig over, hvor min kæreste var, så jeg ringede til hans voicemail. Her fandt jeg ud af, at han var på vej ud for at møde en anden pige på min fødselsdag, og at han løj om, hvilken by han var i,« fortalte realitystjernen.

I samme interview, som du kan se herunder, fortalte hun i øvrigt også, at hun var den første Kardashian-søster, der mistede sin mødom - selv før storesøster Kourtney.

»Men jeg var i et seriøst forhold,« understregede hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Du tror det er løgn: Er dette kvinden...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
'X Factor'-favorit mistede sin far:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx