31/01-18 20:27

'Forsidefruen' Sarah Louise om danske mænds opførsel: Jeg hører ofte om det – de lider af et vattet syndrom!'Forsidefruen' Sarah Louise om danske mænds opførsel: Jeg hører ofte om det – de lider af et vattet syndrom!

'Forsidefruen' giver en opsang til de danske mænd.

storybild

Sarah Louise, som er mor til tre børn, er så småt ved at finde sig til rette i tilværelsen som single. Nu står den på dating for 'Forsidefruen', men hun er ikke helt tilfreds med situationen omkring de danske mænd på datingmarkedet. Det afslører hun på sin blog.

»Min veninde var på date med en fyr, som sagde til tjeneren, at de betalte hver for sig med et smil, og at han ville gerne se hende igen. Det synes jeg sgu ikke er særlig alfa-han agtigt. Ok, måske hvis han var på su og havde varslet det, men dette var en mand med fast job. Jeg synes ofte, at jeg hører om den slags, og det er simpelthen sådan et vattet danskermand syndrom,« skriver Sarah Louise.

LÆS OGSÅ: Nyskilt Silas Holst scorer 'Paradise'-hunk

Hvis man skal imponere 'Forsidefruen', kan man altså godt begynde at finpudse de gode, gammeldags manerer.

»Jeg kan da godt lide, at en mand lige holder døren eller åbner bildøren; siger han går på toilettet og klarer regningen på vejen; at han holder mit glas fyldt og støtter mig, når jeg er ved at snuble på brosten i mine høje hæle,« skriver Sarah Louise og fortsætter:

»Ja, jeg kan da det hele selv, men at en mand træder i karakter og er opmærksom på den gammeldags måde, synes jeg er VILDT sexet, og det går lige i reptilhjernen på mig.«

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-vært om ny sæson: Den er slet ikke som forventet

Kvindernes egen skyld?

Sarah Louise mener dog ikke, at alle mænd er lige slemme, men blot, at de danske mænd er faldet lidt af på den. Måske har hun også svaret på, hvorfor det er sådan.

»Jeg mener også, at Danmark sidste år 'vandt prisen' for at have de mest usexede kvinder i verden i forhold til påklædning. Måske går det hånd i hånd? Kvinderne droppede stiletterne, hoppede i sneakers og praktisk tøj, så de kunne klare alting selv, og i den proces kastrerede vi de danske mænd,« skriver hun.

Du kan læse resten af Sarah Louises blogindlæg her.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Forsidefruer'-Jackie er blevet skilt

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-vært: Sådan går castingen til den nye sæson

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Christina Sederqvist: Når jeg bliver...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Flere politiaktioner i gang:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx