Af - 14/01-16 14:32

Prins Henrik-effekten: Swingerklub nyder godt af prinsgemalenPrins Henrik-effekten: Swingerklub nyder godt af prinsgemalen

En aarhusiansk swingerklub nyder godt af opmærksomheden, efter prins Henrik lillejuleaften valgte at parkere foran indgangen.

Bildstrecke im Grossformat »

Swingerklubben 'G Club' i Aarhus endte i sidste uge på forsiden af metroxpress, da et billede af prins Henriks bil parkeret foran indgangen pludselig blev det store samtaleemne på de sociale medier.

Prins Joachim: Dronningen dybt berørt af fars pension
Prins Joachim: Dronningen dybt berørt af fars pension

Kongehuset afviste, at prins Henrik skulle have været på frækt besøg i swingerklubben, men at han i stedet havde været med nogle venner i biografen ved siden af for at se filmen 'Macbeth' - hvilket biografen efterfølgende bekræftede - men hos 'G Club' har man i den grad kunne mærke at være blevet 'uofficiel kongelige hofleverandør'.

Kongehuset: Derfor parkerede prins Henrik foran swingerklub
Kongehuset: Derfor parkerede prins Henrik foran swingerklub

- Det har været helt overvældende. Vi har fået rigtig mange nye ansigter hernede, fortæller Michael Lange, der sammen med sin far Kim Lange ejer de to aarhusianske sexklubber 'G Club' og Joys.

Se det sjove billede: Kongehusets kronebil parkeret foran swingerklub
Se det sjove billede: Kongehusets kronebil parkeret foran swingerklub

- Vi har også haft Radio go FM forbi. De kørte ned med deres vogn udelukkende for at kunne parkere foran indgangen, som prins Henrik og tage et billede. Der kommer generelt mange forbi, der vil have taget et billede ude foran, griner Michael Lange.

Er du blevet nysgerrig? Tjek hjemmesiderne ud her for 'G Club' og 'Joys'.

LÆS OGSÅ: Snapchat hylder pensionist-prinsen: Sådan nyder Henrik sit otium

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx