Af Bo Poulsen - 10/04-18 13:20

Nyt interview: Nu fortæller Jay Z om utroskabenNyt interview: Nu fortæller Jay Z om utroskaben

De er et af underholdningsindustriens største 'power par'. Jay Z og Beyoncé Knowles. Men den smukke og glamourøse facade krakelerede så småt i 2014, da der gik rygter om, at Jay-Z havde været sin kone utro.

storybild

Arkivfoto. (Billede: TIMOTHY A. CLARY)

Sladderbladene gik amok, da overvågningsbilleder viste lillesøsteren Solange Knowles gå fysisk til angreb på sin svoger i en elevator. Året efter bekræftede Jay-Z historien. Og nu fortæller han i et interview med David Letterman i Netflix-programmet 'My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman', hvordan parret er kommet videre.

Det sker, efter David Letterman selv åbner op om sin egen utroskab.

»Ligesom dig har jeg en smuk og forstående kone, som vidste, at jeg ikke var den værste på grund af mine handlinger, og hun knoklede ved at gå i terapi. og vi elsker hinanden,« siger 48-årige Jay-Z blandt andet til David Letterman ifølge ET Online.

Han fortæller, at privatlivets strabadser har gjort ham til den mand, han er i dag, og det har også påvirket hans musik.

»Ligesom jer (David Letterman og konen, red.), ynder jeg at tro, at vi har det bedre i dag, men vi arbejder stadig, kommunikerer og vokser. Jeg er stolt af den far og ægtemand, som jeg er i dag på grund af alt det arbejde.«

Både Beyoncé og Jay-Z har tilsyneladende beskæftiget sig med utroskaben i deres musik på deres albums 'Lemonade' og ' 4:44''.

Parret har næsten været gift i ti år, og sammen har de børnene Blue Ivy på seks år og de ni måneder gamle tvillinger Sir og Rumi.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tvivl om FCK-mål: Nu bliver målscorer...
bt.dk
Nu bekræfter han: Hitsanger er...
bt.dk
Fie Laursen afslører snyd i populært...
bt.dk
Usædvanligt vejr under opsejling:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx