Af - 09/01-16 20:17

Fuld Justin Bieber smidt ud fra gamle ruiner efter numse-selfieFuld Justin Bieber smidt ud fra gamle ruiner efter numse-selfie

Mexicanske sikkerhedsvagter var ikke udelt begejstrede for Biebers popo.

Bildstrecke im Grossformat »

Justin Bieber er på ferie i Mexico med sin nye kæreste (se galleriet), hvor han i går besøgte de historiske ruiner i byen Tulum.

Men hvad der skulle have været et interessant og kulturelt besøg udviklede sig hurtigt til - endnu - en dårlig historie om det unge popfænomen.

Derfor ændrede Justin Bieber sit liv: Gud talte til ham
Derfor ændrede Justin Bieber sit liv: Gud talte til ham

The Sun skriver nemlig, at Bieber eftersigende blev smidt ud derfra meget hurtigt. Han hoppede nemlig op på de første ruiner, smed bukserne, stak numsen i vejret og bandede og svovlede ad vagterne.

Bieber og hans entourage var nemlig ankommet med en øl i hånden, som de pænt var blevet bedt om at smide ud, før de måtte komme ind.

Smaskforelsket Justin Bieber? Kysser løs på kendisdatter
Smaskforelsket Justin Bieber? Kysser løs på kendisdatter

Og det passede ikke canadieren, der bevægede sig ind på forbudt område og moonede vagterne, mens han eftersigende tog et billede af det.

Politiet blev tilkaldt og Biebers bodyguards skubbede og diskuterede med lokale vagter, men det hele endte med at Bieber-slænget forlod ruinerne under en time efter, de var ankommet. Det bekræfter Mexico's National Institute of Anthropology and History overfor avisen La Razon.


LÆS OGSÅ: Sur Justin Bieber skred fra koncert i Oslo: Nu fortæller han hvorfor

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx