Af Julie Laurs Bundgaard - 19/07-17 21:45

Harry Potter-stjerne har mistet sin kæreste ejendel: Nu beder hun fans om hjælp Harry Potter-stjerne har mistet sin kæreste ejendel: Nu beder hun fans om hjælp

Emma Watson har mistet tre ringe under et besøg i et spa i London. Særligt én af ringene har en helt særlig betydning for den 27-årige skuespillerinde.

storybild

Emma Watson. Arkivfoto: AFP PHOTO / ANGELA WEISS (Billede: ANGELA WEISS)

Derfor beder hun nu sine fans om hjælp på Facebook.

'Dusør udloves til dem, der har informationer, som kan hjælpe mig med at finde de ringe, som jeg mistede søndag den 16. juli på Mandarin Oriental Spa, London,' sådan indleder Emma Watson sit Facebook-opslag.

Skuespillerinden tog sine tre sølv ringe af og puttede dem i et pengeskab i omklædningsrummet, inden hun gik ind til sin behandling. Da hun var færdig, glemte hun at tage ringene med sig - en fejl, som hun først opdagede, da hun kom hjem.

Hun kontaktede Mandarin Oriental Spa med det samme - men uden held.

'Sikkerhedspersonalet har tjekket pengeskabet, og de siger, at der ikke var noget i det,' skriver Emma Watson i opslaget.

I marts 2009 blev den dengang 19-årige brite kåret som den rigeste unge skuespiller af Forbes. Derfor er det næppe nogen hemmelig, at skuespillerinden snildt kunne have råd til tre nye sølvringe, uden at det ville gøre ondt på bankbogen.

Men så nemt er det ikke -særligt én af ringene kan ikke blot erstattes med en ny ring.

'En af dem var en gave fra min mor. Hun købte den dagen efter, jeg blev født og bar den på hendes finger hver dag, indtil min 18 års fødselsdag, hvor hun gav den til mig. Jeg bærer ringen hver dag. Det er en af mine mest dyrebare ejendele,' skriver Emma Watson i opslaget.

I et interview med Buzzfeed tilbage i marts fortalte Emma Watson, at kostumedesigneren på filmen 'Skønheden og Uddyret' var blevet inspireret af ringen som hun bar på sin lillefinger - den som hun havde fået af sin mor på sin 18 års fødselsdag.

»Da kostumedesigneren så ringen, jeg havde på fingeren, spurgte hun, om hun måtte lave en magen til til Belle. Fordi Belles mor dør, mens hun er helt lille. Min mor er stadig frisk og i live, bare så i ved det. Anyway, jeg var virkelig stolt af ringen og syntes den var så smuk, at jeg spurgte, om jeg måtte beholde en, og det sagde de ja til,«

Men selvom skuespillerinden har en 'kopi' af ringen, håber hun stadig, at nogen har set eller hørt noget, der kan hjælpe hende med at finde originalen.

'Jeg kan ikke beskrive, hvor meget det vil betyde for mig at få ringene tilbage,' slutter Emma Watson opslaget.

Se Emma Watsons Facebook-opslag her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efterlyst for milliontyveri: Har du...
bt.dk
LIGE NU: Dommedags-scener - kæmpe...
bt.dk
Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Forbud mod afbrænding: Gælder i 8...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx