Af - 16/03-17 17:35

X-men-stjerne afslører: Jeg bruger hash hver dagX-men-stjerne afslører: Jeg bruger hash hver dag

Han tager det på tre forskellige måder.

storybild

Her ses skuespillerne Patrick Stewart (tv) sammen med medstjernen Hugh Jackman. De optræder sammen i den biografaktuelle 'Logan,' der foregår i Marvels X men- univers. (Billede: Scanpix/Tyrone siu)

Den 76-årige skuespiller Sir Patrick Stewart afslører, at han dagligt benytter medicinsk marihuana til at lindre de smerter, som han har i sine hænder på grund af gigt.

Stewart har udsendt en udtalelse, hvor han erklærer, at han støtter Storbritanniens initiativ om at udforske fordelene ved cannabis-baserede lægemidler.

I forbindelse med udtalelsen, afslører den 76-årige skuespiller, at han, i to år, har benyttet medicinsk marihuana på daglig basis, for at lindre de smerter, som en alvorlig gigtsygdom forårsager ham.

Det skriver Independent.

’For to år siden blev jeg undersøgt af en læge i Los Angeles. Han udskrev en recept, som gav mig tilladelse til at købe cannabis-baserede produkter fra registrerede forhandlere. Han fortalte mig, at det ville hjælpe på gigten i mine hænder,’ skriver han, ifølge Independent, i udtalelsen.

Stjerneskuespiller skal spille en lort i ny film
Stjerneskuespiller skal spille en lort i ny film

Sir Patrick Stewart skriver i udtalelsen også, at han bruger en salve, en spray og piller. Salven bruger han om aftenen, da den er for fedtet at bruge i dagstimerne. Den reducerer smerten i hans hænder, og gør det derfor lettere for ham at sove.

Sprayen bruger han i løbet af dagen, da den hurtigt fordamper og efterlader hans hænder helt tørre - samtidig med at den lindrer smerten.

Ifølge Stewart har salven og sprayen markant reduceret stivheden og smerten i hans hænder.

’Jeg kan knytte hænderne, og det var langtfra tilfældet, før jeg startede behandlingen,’ skriver han i udtalelsen.

Han fortæller desuden også, at han ikke mener, at der er nogen bivirkninger ved brugen af medicinsk marihuana, men at alternativet, smertestillende medicin, modsat kan have alvorlige bivirkninger – især på leveren.

Sir Patrick Stewart er bedst kendt for sine roller som Jean-Luc Picard i Star trek-filmene, og som Professor Charles Xavier i X-men filmene.

LÆS OGSÅ: Klædt ud som kvinde: Kan du se hvem denne skuespiller er?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
35-årig mand og to børn fundet døde:...
bt.dk
'Ung mor' er blevet single: Derfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx