Af - 10/03-17 15:38

Tillykke! Dansk kendispar venter deres første barnTillykke! Dansk kendispar venter deres første barn

Den tidligere kongelige balletdanser og tv-vært Cecilie Lassen og Turboweekend-forsangeren, Silas Bjerregaard, venter en lille ny.

Bildstrecke im Grossformat »

Det oplyser hun i en video på sin Instagram-profil.

'Hvem du end er, så velkommen til verden...,' lyder det fra den tidligere balletdanser, der har angivet videoen med hashtagget #september, fordi hun formentlig er sat til at føde der.

Se det smukke billede: Dansk kendis-par gift i skoven
Se det smukke billede: Dansk kendis-par gift i skoven

35-årige Cecilie Lassen blev gift med Silas Bjerregaard tilbage i 2015, og det er således med ham, at hun venter den lille baby. Og balletdanseren har tilsyneladende planer om, at barnet skal gå i sin mors fodspor og blive balletdanser. I hvert skriver hun på 'tinydancer' til videoen på Instagram.

Silas Bjerregaard og Cecilie Lassen mødte allerede hinanden tilbage i 2013, hvor rockmusikeren længe havde haft et godt øje til den 35-årige forhenværende balletdanser, og han fik gaflet hendes nummer gennem en fælles bekendt.

Parret mødtes til en kop kaffe, som blev til en øl, som udviklede sig til en middag, og til sidst endte daten i en fest hos en af Bjerregaards venner, hvor de dansede, grinede og drak lunken vin af papkrus hele natten.

Prinsesse fra Blokken blev ung mor: 'Min ungdom er sat på standby'
Prinsesse fra Blokken blev ung mor: 'Min ungdom er sat på standby'

- Jeg sejlede væk i hans øjne, intellekt, selvindsigt, rummelighed, ro, kærlige væsen og kreative sjæl. I de små timer daffede vi ud mod vores cykler, og Silas kyssede mig under månen. Og Silas kysser mig stadig, har Lassen tidligere afsløret over for Chrichri.dk.

Cecilie Lassen måtte opgive sin balletdanser karriere, da hendes hofter ikke længere holdt til det. Efterfølgende har hun været dommer på underholdningsprogrammet 'Danmark har talent', der sendes om lørdagen.

Populær dansk skuespillerinde skal være mor for anden gang
Populær dansk skuespillerinde skal være mor for anden gang

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx