Af - 05/01-16 14:42; Opdateret: 07/01-16 07:22

Hollywoods hotteste hunk er blevet single igenHollywoods hotteste hunk er blevet single igen

Leonardo DiCaprio er single igen.

Bildstrecke im Grossformat »

'Wolf of Wall Street'-skuespilleren, der har fået alverdens kvindehjerter til at banke siden hans skib smadrede ind I et isbjerg tilbage I 1997, er blevet ledig på det såkaldte 'kødmarkede'.

Leonardo DiCaprio: Jeg har været tæt på at dø tre gange
Leonardo DiCaprio: Jeg har været tæt på at dø tre gange

41-årige Leonardo DiCaprio og hans kæreste gennem det seneste halve år, den 16 år yngre Sports Illustrated-model Kelly Rohrbach er ifølge flere amerikanske medier gået fra hinanden. Angiveligt fordi de ikke kunne forene deres travle kalendere.
Det skulle være et par måneder siden, at de uofficelt gik fra hinanden, så Leonardo DiCaprio er måske allerede på udkig efter en ny eneste ene? Kigger man på hans kvinde-cv har han en forkærlighed for blondiner.

Dobbeltgænger: Konrad ligner en ung DiCaprio på en prik
Dobbeltgænger: Konrad ligner en ung DiCaprio på en prik

CV'et tæller den tyske Victoria's Secret-model Tina Garn, den brasilianske model Gisele Brünchen, den israelske model Bar Refaeli og den amerikanske skuespiller Blake Lively.

TV: Beyoncé fejrer ny homo-lov vildere end alle andre
TV: Beyoncé fejrer ny homo-lov vildere end alle andre

Leonardo DiCaprio er for tiden aktuel I den barske ødemarks western The Revenant som pelsjægeren Hugh Glass. En rolle der endnu engang får filmbranchen til at spekulere I, om det er denne gang, den succesfulde skuespiller skal vinde en Oscar, når de prestigefyldte statuetter uddeles den 28. februar.

LÆS OGSÅ: HAHA: Gjorde DiCaprio virkelig lige det her mod Bieber?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx