Af - 20/05-15 08:57

Christian Fuhlendorff: - Jeg siger forfærdelige ting på scenenChristian Fuhlendorff: - Jeg siger forfærdelige ting på scenen

Selv om du allerede kan købe billetter til Christian Fuhlendorffs næste show, så har han ikke skrevet det endnu.

storybild

(Billede: Miklos Szabo)

Til februar kan du opleve Christian Fuhlendorff i hans nye stand up-show ‘Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk’?’ Men selv om billetterne er sat til salg, så har komikeren ikke skrevet showet endnu.

- Jeg arbejder på her show, indtil den dag det begynder. Jeg arbejder også på det, mens jeg er afsted, siger komikeren til metroxpress.

Fuhlendorff opfandt tv-succes men gav det fra sig for at blive 'Tandbørste'-vært
Fuhlendorff opfandt tv-succes men gav det fra sig for at blive 'Tandbørste'-vært

Hans seneste show begyndte med 70 minutter. Da det sluttede varede det 85. Som forberedelse til den kommende tour, improviserer Fuhlendorff til mindre shows på Musikcafeen i Huset.

- Mange af mine kollegaer sætter sig ned tre måneder før et show og skriver det. Det kan jeg ikke. Det er ikke der, komik opstår for mig. Det opstår i en samtale med publikum, siger han.

Dansk komiker springer ud som homoseksuel
Dansk komiker springer ud som homoseksuel

Når han improviserer foran et mindre publikum, kan han afprøve, hvad der virker, og hvor meget joken skal forklares.

- Jeg anser ikke mig selv som racist, men jeg kan godt have tanker, der er racistiske. Så kan jeg få lov til at sige det, men fordi det er impro og et frit show, så kan jeg også få lov til at bruge fem minutter til at forklare det, så folk kan se min pointe, siger komikeren.

Dermed kan han se, hvor meget af joken der skal forklares, hvis den skal med på en større scene, hvor tidsplanen er strammere. Men det kan også ende galt, når man improviserer. Det er Fuhlendorff dog ikke så bange for.

- Jeg er kommet til at sige forfærdelige ting. Men det er der, det bliver spændende. Når der er en mulighed for, at tingene ikke lykkes.​

TV: Skuespiller gør grin med twerking-manien
TV: Skuespiller gør grin med twerking-manien

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu står kendisparret frem: Vi følte...
bt.dk
Sådan vinder man VM: 'Lad os gøre som...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Tv-kokken Jamie Oliver i knæ: Derfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx