Af Joy Fryd Larsen - 14/06-17 10:25

Husreglerne fra kendt pladeselskab lækket: - Hold kæft og se grim ud foran drengeneHusreglerne fra kendt pladeselskab lækket: - Hold kæft og se grim ud foran drengene

Reglerne ser helt anderledes ud end normalt, når man arbejder sammen med nogle af verdens største rapstjerner.

storybild

Hold kæft og se grim ud foran drengene.

Pladeselskabet Top Dawg Entertainment, der har navne som Kendrick Lamar og ScHoolboy Q i stald, har en række husregler, der ikke ligner dem, man finder på en normal arbejdsplads.

Sådanne retningslinje lyder som regel, at man skal rydde op efter sig selv og være opmærksom på ikke at være til gene for sin kollegaer med for eksempel støjende adfærd.

Helt anderledes ser reglerne dog ud, når man arbejder sammen med nogle af verdens største rapstjerner. Således lyder de fem retningslinjer, der går under overskriften 'Studieregler, bitch':

Twitter og Instagram er forbudt


"Hvis du ikke du er en af hjemmedrengene, skal du ikke instagramme dem, din 'creepy muthafucka'. Jeg gider ikke se på din Twitter og finde 'creepy ass' billeder af mig selv eller en af hjemmedrengene - faktisk - ingen Twitter og Instagram i studiet. Opfør dig som om, at du har været sammen med en flok rige 'niggaz' fra bunden før."

Find dig i hån


"Hvis hjemmedrengene lige har mødt dig og beslutter sig for at gøre nar af din 'bitch azz' så find dig i det. Det er en del af de kreative væsker."

Kong Kendrick kigger indad
Kong Kendrick kigger indad

Q's weed er forbudt


"Rør ikke, spørg ikke og ræk ikke ud efter [ScHoolboy] Q's weed, med mindre han synes, at du er sej nok til at række det til dig. We ryger kun 'stersonals' (folks personlige weed, red.) her, knægt."

Nok ses (hvis du er grim) - ikke høres


"Hold kæft og se grim ud foran drengene."

Suspekt om nattens Grammy show: Sådan bliver Lukas Grahams aften
Suspekt om nattens Grammy show: Sådan bliver Lukas Grahams aften

Husk reglerne


"Husk reglerne og så får du måske et måltid betalt af vores madbudget."


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx