Af - 15/10-16 20:00

Fie Laursen afslører: Denne dag skal jeg have min abortFie Laursen afslører: Denne dag skal jeg have min abort

Fie Laursen har nu været på hospitalet og fået booket en tid til sin kirurgiske abort. "Jeg er nervøs", skriver hun blandt andet sit nye blogindlæg.

Bildstrecke im Grossformat »
Med en kirurgisk abort lægges man i fuld bedøvelse, mens lægerne skraber fostret ud. Herefter vil man typisk opleve mavesmerter, fordi livmoderen trækker sig sammen, efter den er blevet tømt. Blødningen vil ofte ophøre efter syv-ti dage. Nogle vil dog opleve, at de bløder helt frem til næste menstruation. Kilde: Charlotte Wilken-Jensen. Med en medicinsk abort undgår du at skulle bedøves. Det skal du til gengæld, når du får en kirurgisk abort. Bedøvelsen indebærer, at du skal faste og være indlagt. Kilde: Charlotte Wilken-Jensen. Under den medicinske abort tager du to piller. Den første skal sluges på hospitalet, og den bevirker, at fostrets udvikling går i stå. Den anden pille tages derhjemme, og den får livmoderen til at trække sig sammen og udstøde fostret. Typisk vil man begynde at bløde efter tre til fire timer. For de flestes vedkommende stopper blodet efter to-tre uger. Kilde: Charlotte Wilken-Jensen. Siden Fie Laursen som 15-årig fortalte i 'Aftenshowet' på DR1 om sin tid med mobning og anoreksi, har hun været blandt Danmarks allermest læste bloggere. Fie Laursens blog er meget populær. Men det er der måske også en grund til. De saftige historier, som Fie Laursen før har delt med sine læsere på bloggen, har nemlig vist sig ikke alle at være ægte. I maj oploadede den unge kendis-blogger en video, hvor hun med tårer i øjnene fortalte, at hun havde opdigtet og overdramatiseret mange af sine blogindlæg for at blive kendt og tjene masser af penge. Efter det kom frem, at Fie Laursen havde opdigtet nogle af sine historier på bloggen, har den unge blogger fået færre læsere. Men hun er også blevet gladere. Det kan du få svar på nu. For nogle uger siden fulgte metroxpress en dag i Fie Laursens liv. Se videoerne ved at klikke på linket her.

Klik dig gennem billedgalleriet og bliv klogere på Fie Laursen, og hvad det vil sige at få en kirurgisk abort.

Lige siden Fie Laursen fortalte offentligheden, at hun var gravid, har hun ikke lagt skjul på, at hun ville have foretaget en abort. Hun har dog været i tvivl om, hvorvidt hun skulle have en medicinsk eller kirurgisk abort.

I sidste uge valgte Fie Laursen så den kirurgiske abort, og nu har hun været på hospitalet for at få gennemgået forløbet og fastsat en dato. Det skriver bloggeren i sit nye blogindlæg.

Like MX Kendte på Facebook hvis du vil opdateres med artikler om de kendte.

Fredag 28. oktober bliver kendisbloggeren lagt i narkose, så aborten kan foretages.

Men i forhold til, hvad Fie Laursen giver udtryk for i indlægget, er det heller ikke et sekund for tidligt:

Fie Laursen klædt af: Jeg er blevet hacket
Fie Laursen klædt af: Jeg er blevet hacket

- Jeg synes, det er lidt skræmmende og vildt, hvor hurtigt et barn vokser fra uge til uge, skriver hun på bloggen og tilføjer:

De lavede en scanning indenfra, hvilket jeg personligt synes er vildt grænseoverskridende og ubehageligt (...), jeg valgte ikke at kigge på scanningen denne gang, da mit valg jo er taget om abort.

Fie Laursen sviner gymnasieelever: Tag ansvar og smid suttekluden
Fie Laursen sviner gymnasieelever: Tag ansvar og smid suttekluden

Selvom Fie Laursen havde sin mor med på hospitalet, og selvom hun hilste på flere læger, som fik hende til at slappe mere af, konkluderer kendisbloggeren:

- Jeg er nervøs.

Hvordan er Fie Laursens hverdag? Se disse to videoer og få svar.

LÆS OGSÅ: Læge: Fie Laursen behøver ikke frygte medicinsk abort

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg har aflyst min abort

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Dette er en af grundene til, at jeg valgte abort

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx