Af - 19/02-14 10:24; Opdateret: 27/02-14 11:13

Fast and the Furious-babe scorer engelsk topmodelFast and the Furious-babe scorer engelsk topmodel

Skuespilleren Michelle Rodriguez bekræfter sit forhold til den engelske model Cara Delevingne.

storybild

Michelle Rodriguez og Cara Delevingne i kærlig 'benkrog' til basketballkampen mellem New York Knicks og the Detroit Pistons den 7. januar. (Billede: Frank Franklin ii)

Rygterne har længe svirret, og nu er det endelig bekræftet: The Fast and the Furious-baben Michelle Rodriguez og den hypede supermodel og it-girl Cara Delevingne er kærester.

Mulberry og Delevigne lancerer nye it-tasker
Mulberry og Delevigne lancerer nye it-tasker

Igennem de seneste to måneder er de to stjerner igen og igen blevet set sammen, men det er først nu, at en af de to selv bekræfter, at forholdet er mere end bare et venskab:

- Det går rigtig godt. Hun er så cool. Da vi startede med at hænge ud sammen, synes jeg bare hun var sej, og vi har det så godt sammen. Men hun er en hård type – en man ikke skal lægge sig ud med i en slåskamp, siger den 35-årige skuespilleren Michelle Rodriguez om sin 14 år yngre kæreste til The Mirror.

Britisk topmodels bedste skønhedstip: Bacon
Britisk topmodels bedste skønhedstip: Bacon

Forholdet har stået på i cirka seks uger, og ifølge The Mirror har familierne til kæresteparret taget godt imod forholdet. Således siger en kilde til avisen, at 'ingen har løftet et øjenbryn' over forelskelsen, og at Michelle Rodriguez skal møde hele Delevingne-familien i Los Angeles i marts.

Det er først for nyligt, at den amerikanske skuespiller har løftet sløret for sin biseksualitet. I oktober udtalte hun til Entertainment Weekly:

Pop-trussetyv på teaterdate med topmodel
Pop-trussetyv på teaterdate med topmodel

- Jeg har gået 'begge veje'. Jeg gør, som jeg har lyst til. Jeg er for fucking nysgerrig til ikke at prøve det, jeg kan.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peps trofæ-samling er indledt: City...
bt.dk
Absurd målfest i Brøndby: BT uddeler...
bt.dk
Christian Stadil om bortvist...
bt.dk
Line Baun Danielsen erkender: Her er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx