Af - 24/09-13 11:22

Gustav raser: Fik klamt brev med hvidt snaskGustav raser: Fik klamt brev med hvidt snask

Man oplever meget som offentlig person, men Gustavs grænse blev nået i weekenden.

storybild

Gustav Salinas er normalt en smilende og glad person, men søndag aften fik han nok. (Billede: Polfoto/arkiv)

Realitystjernen Gustav har oplevet mange mærkelige ting som følge af sin berømmelse, men søndag aften tog prisen som den værste.

Da han efter en travl weekend med forskellige barjobs omsider vendte hjem, lå der et brev med "klamt hvidt snask" inden i - brevet var uden afsender.

- Jeg er blevet udsat for mange ting. Jeg er blevet spyttet på, jeg er blevet forfulgt, men det her var grænsen, det var virkelig ubehageligt. Jeg råbte og skreg af vrede, det var så højt, at naboerne bankede på døren og spurgte, om jeg var okay, siger Gustav til mx.dk.

LÆS OGSÅ: Du vil ikke møde Gustav i en mørk gyde

"For lækker til Love"-stjernen håber, at det ikke var sæd i brevet.

- Der var pletter i brevet og ingen afsender, men noget hvidt væske-agtigt i. Jeg tror ikke, at det var sæd, for sædens hvide farve forsvinder, jeg håber i hvert fald, at det ikke var sæd, siger han.

LÆS OGSÅ: Gustav: Casper Christensen må have små nosser

Gustav har altid haft hemmelig adresse, og hans navn står ikke på døren, alligevel er det ikke første gang, at han oplever grænseoverskridende ting. På sin tidligere adresse i København entrerede en fremmed person hans hjem.

- Engang var jeg på toilettet, da jeg kunne høre nogen komme ind. Jeg troede, det var min mor, for hun har nøgle til min lejlighed, men så hørte jeg pludselig døren smække, og da jeg kom ud fra toilettet, kunne jeg se, at der lå fanbreve på bordet. Jeg har også oplevet, at nogen stak fingre ind ad brevsprækken i døren, så nu har jeg blokeret den, siger han.

Gustav har valgt ikke at politianmelde hændelsen, da han håber, at der bare er tale om drengestreger.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forkrampethed, rutinemangel eller...
bt.dk
Alternativet-medlem sammenligner...
bt.dk
Lamslået over Skats direktør-finte:...
bt.dk
Silkeborg-manager efter drama:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx