Af - 17/09-13 13:55

'Mad Men'-babe stjal Liam fra Miley'Mad Men'-babe stjal Liam fra Miley

Liam Hemsworth er vild med den 12 år ældre January Jones og har sendt hende frække sms'er bag Miley Cyrus' ryg.

storybild

Liam hemsworth og Miley Cyrus mødte hinanden under optagelserne til 'The Last Song' for tre år siden. For nylig dukkede de op til en filmpremiere sammen og så mildest talt ikke ud til at hygge sig voldsomt sammen - måske fordi January Jones spøgte i kulissen? (Billede: Polfoto/AP)

Det var ikke Miley Cyrus' chok-optræden ved årets MTV Video Music Awards-prisshow, der fik Liam Hemsworth til at bryde forlovelsen med den 20-årige sangerinde.

Ifølge Us Weekly har den 23-årige skuespiller, der blandt andet er kendt fra 'The Hunger Games', forsøgt at score 'Mad Men'-stjernen January Jones i længere tid.

LÆS OGSÅ: For fræk: Modeblad piller Miley af forsiden

Rygter om, at de to havde et lidt for godt øje til hinanden, dukkede op allerede i februar, hvor de var blevet set sammen på det eksklusive L.A.-hotel Chateau Marmont.

Ifølge Us Weekly er Hemsworth besat af den 12 år ældre blondine og sender hende frække sms'er, som hun har svært ved at modstå.

LÆS OGSÅ: Miley Cyrus indrømmer: Jeg er fucked up

- January synes, Liam er vildt sexet, siger en ven til bladet.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth har bekræftet, at de er gået fra hinanden efter tre år sammen, så nu er der ingen hindringer for, at January Jones kan joine Hollywoods cougar-klub.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Manden bag 90'er-fest: Det var...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Rørt kronprins Frederik hyldet på...
bt.dk
Det betyder Meghan Markles nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx