Af Katrine Frederikke Wandrup - 09/10-17 09:08

Bryan har brugt over 500.000 kroner for at ligne Britney Spears - her er resultatetBryan har brugt over 500.000 kroner for at ligne Britney Spears - her er resultatet

31-årige Bryan Ray begyndte allerede som 17-årig at modificere sit udseende, så kan kunne komme til at ligne den populære popsangerinde.

storybild

Britney Spears. (Billede: ANGELA WEISS)

31-årige Bryan Ray fra Los Angeles i Californien, USA er så besat af sangerinden Britney Spears, at han indtil videre har brugt over 500.000 kroner på plastikkirurgi for at komme til at ligne sit idol. Han mener nemlig, at Spears er definitionen af perfekt, skriver VT.

For at nå sit mål om at ligne superstjernen har han blandt andet fået tandproteser, fylde i læberne, en næseoperation og botox. Alt i alt har han lagt sig under kniven 90 gange, siden han som 17-årig valgte at forfølge sin drøm.

Ikke nok med det bruger han også mere end 3.000 kroner om måneden på cremer, så hans hud kan holde sig ungdommelig og glat.

Til hverdag har han et firma, der sælger spiselige marijuana-produkter, og i sin fritid er han imitator af netop Britney Spears, hvor han blandt andet optræder som hende og 'lip syncer' (mimer) til hendes musik. Derfor har han også lært sig koreografien til alle hendes sange, så han kan optræde med dans.

Blandt sine venner bliver Bryan Ray kaldt for Britney, og han bliver ofte hilst med sætningen 'It's Britney bitch', som stammer fra hendes sang 'Gimme More'.

Bryan Rays jagt på at ligne sit idol handler også om ikke at ælde, og han nægter at skulle komme til at sige gammel ud. På trods af sin alder på 31 benægter han at have en eneste rynke, og han mener, at han ikke ligner en, der er en dag over 17 år.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Zidane ydmyger stortalent på 29...
bt.dk
Nikolaj Jacobsen ærgrer sig: 'Det er...
bt.dk
Ny OL-skandale: Endnu en atlet taget...
bt.dk
Søs Egelind: Jeg må indrømme, at jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx