Af - 23/06-15 15:21; Opdateret: 23/06-15 15:34

Britney er single igen: Her er listen over hendes forliste forholdBritney er single igen: Her er listen over hendes forliste forhold

Her er listen over Britney Spears' mest opsigtsvækkende forhold.

Bildstrecke im Grossformat »
Efter otte måneder sammen er Britney og filmproduceren Charlie Ebersol gået fra hinanden. Hun har slettet alle billeder af de to på sin Instagram. Klik videre for at se flere af popprinsessens forliste forhold. Britney og Justin mødte hinanden under optagelserne til Disney-programmet Mickey Mouse Club. I 1999 stod går de offentligt med deres forhold. Medierne elskede dem, og spekulerede i, om de to stjerner mon havde været i seng sammen. I 2002 gik de fra hinanden. Rygterne siger, at Britney var utro. Det skulle være det, Justins sang Cry Me A River handler om. Britney gik hurtigt videre til den næste Hollywood-hottie, nemlig Colin Farrell. De to var på flere dates i starten af 2003, men det blev aldrig til mere end det. I 2004 begyndte det for alvor at gå skævt for Britney. Under en tur til Las Vegas blev hun gift med sin barndomsven Jason Alexander kl. 05 om morgenen. 55 timer senere annullerede hun ægteskabet igen med grunden, at hun manglede forståelse for sine handlinger. Mon tømmermændene var begyndt at ramme der? Efter tre måneders kæresterier blev Britney forlovet med danseren Kevin Federline. De fik to børn sammen, men i 2006 søgte Britney om skilsmisse. Senere fik Kevin forældremyndigheden over deres to børn, da Britney ikke ville aflevere dem igen en januarnat, hvor hun var påvirket af en uspecificeret substans. Britney Spears indledte et forhold til sin agent Jason, der senere blev hendes manager. I 2011 blev det alvor, da parret annoncerede deres forlovelse. Jason var med i Britneys musikvideo til sangen Criminal, men i 2013 brød de forlovelsen. Udover denne liste går der også rygter om, at Britney Spears har datet musikerne Fred Durst og Jared Leto. I følge rygterne har hun også datet en paparazzi-fotograf i 2007, som dog senere fik et polititilhold mod stjernen, så han ikke måtte nærme sig hende.

Så gik den ikke længere. Britney Spears er atter blevet single efter et otte måneder langt forhold til filmproduceren Charlie Ebersol. Det skriver Us Weekly.

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Sex and the City' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Sex and the City' ud i dag

Spears har slettet alle billeder af parret på sin Instagram-profil. Det er ikke første gang, at Britney må igennem et brud.

Klik igennem galleriet øverst i artiklen for at se listen over de mest opsigtsvækkende forhold, hun har været i. Det er alt fra Justin Timberlake til hendes manager.

GALLERI: Se dine elskede Disney-figurer som mennesker
GALLERI: Se dine elskede Disney-figurer som mennesker

Hold dig opdateret om de kendte ved at like os på Facebook


LÆS OGSÅ: GALLERI: Se hvordan Kim Kardashians røv endelig gør nytte

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx