Af Berit Hartung - 16/03-18 08:58

Hollywoodstjerne vil ikke se sin 10-årige datter: 'Han er simpelthen ikke interesseret'Hollywoodstjerne vil ikke se sin 10-årige datter: 'Han er simpelthen ikke interesseret'

Filmstjernen Eddie Murphy ønsker ikke at have noget med sin biologiske datter, den 10-årige Angel, at gøre. Det har en domstol i Los Angeles netop fastslået.

storybild

Stephen Belafonte og Mel B fotograferet på den røde løber i april 2016. Året efter gik parret fra hinanden, og nu slås de i retten om deres børn. (Arkivfoto) (Billede: JEAN BAPTISTE LACROIX)

Vi kender ham som frækkere end politiet tillader. Som én stor grinebider, en rigtig gavflab.

Privat har 56-årige Eddie Murphy dog også alvorlige spørgsmål at slås med.

Blandt andet har han en datter, som han aldrig har set, og som han - hvis det står til ham selv - heller ikke kommer til at få et forhold til.

Spørgsmålet er blevet aktuelt, fordi datterens mor, den tidligere Spice Girl, Mel B, ligger i skilsmisse med sin eks-mand, Stephen Belafonte.

Det skriver flere internationale medier, blandt dem Daily Mail.

Mel B og den verdensberømte komiker fik for ti år siden en datter sammen, men Murphy har aldrig haft noget med hende at gøre, og ønsker altså heller ikke at få det.

Derimod har hun - ifølge Belafontes udsagn - kaldt stedfaren for 'far' lige siden, hun kunne gå. Efter skilsmissen ønsker Mel B ikke, at han ser datteren, men Belafonte ønsker derimod at bevare kontakten til hende.

Derfor havde hans advokat, Grace Jamra, fået et udsagn fra Murphy, hvor han frasagde sig ønsket om at se datteren. Jamra sagde i en retssal i Los Angeles forleden, at Murphy 'simpelthen ikke er interesseret.'

»Mr Murphy har ikke haft nogen som helst kontakt med barnet,« sagde hun i retten.

Belafonte og Mel B, med det borgerlige navn Melanie Brown, gik hver til sit sidste år efter en flere måneders lang strid, hvor beskyldninger om kinky sex, narko, alkoholmisbrug og påstande om vold i hjemmet skabte overskifter.

Han fik delt forældremyndighed over parrets fælles datter, men er altså gået rettens vej for også at få ret til at se steddatteren. Men det afslår Mel B med henvisning til, at han er en 'dårlig mand'. Hun beskylder foreksempel eks-manden for at vise børnene videoer af halshugninger foretaget af Islamisk Stat. Hvilket han afslår.

Parret fotograferet på den røde løber i april 2016. (Billede: JEAN BAPTISTE LACROIX)

At dømme efter det, der tidligere har været skrevet om forholdet, har det længe været turbulent og problematisk.

Filmproducer Stephen Belafonte har en blakket fortid og har tidligere været anklaget for både hærværk og vold. Blandt andet har han været tiltalt for at have slået sin første kone, Nicole.

Tilbage i 2014 begyndte rygterne at svirre om, at Belafonte slog Mel B. Historierne om vold i ægteskabet fik yderligere næring, da Melanie Brown sad i dommerpanelet i X-Factor med skræmmer og blå mærker.

Belafontes bror, Jeremiah Stansbury, kaldte ham for 'voldelig' og 'skruppelløs' og rådede Mel B til at forlade ham. Belafonte afviste alle påstande, og parret blev sammen.

Men i marts sidste år var det endegyldigt slut mellem de to, da Mel B forlod Belafonte og indgav ønske om skilsmisse.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Den svenske kongefamilie hylder...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Par blev rykket i RKI af Yousee uden...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx