Af - 09/10-16 10:08; Opdateret: 10/10-16 10:58

Fie Laursen: Dette er en af grundene til, at jeg valgte abortFie Laursen: Dette er en af grundene til, at jeg valgte abort

Selvom Fie Laursen forleden på sin blog afslørede, at hun havde taget en endelig beslutning om, hvorvidt hun vil beholde sit barn, holder det hende ikke fra at gruble videre.

Bildstrecke im Grossformat »
Siden Fie Laursen som 15-årig fortalte i 'Aftenshowet' på DR1 om sin tid med mobning og anoreksi, har hun været blandt Danmarks allermest læste bloggere. Fie Laursens blog er meget populær. Men det er der måske også en grund til. De saftige historier, som Fie Laursen før har delt med sine læsere på bloggen, har nemlig vist sig ikke alle at være ægte. I maj oploadede den unge kendis-blogger en video, hvor hun med tårer i øjnene fortalte, at hun havde opdigtet og overdramatiseret mange af sine blogindlæg for at blive kendt og tjene masser af penge. Efter det kom frem, at Fie Laursen havde opdigtet nogle af sine historier på bloggen, har den unge blogger fået færre læsere. Men hun er også blevet gladere. Da der i januar blev afholdt Reality Awards, troppede Fie Laursen op med Youtube-stjernen Benjamin Vestergaard også kendt som 'Mister Crainer'. - Når man bliver kendt, er der utrolig mange mennesker, der prøver at udnytte en. Og man modtager meget hate, som vi undgår at læse, sagde Fie Laursens mor i et interview med metroxpress tidligere på året. Læs hele interviewet ved at klikke på linket. Det er ikke let at være Fie Laursen. I et af hendes seneste blogindlæg fortæller hun, at hun er blevet truet af en fyr fra Danmark, som hun kun datede i en måneds tid. - Han kom over en aften for at snakke, efter vi havde slået op, og der truede han mig med, at hans venner ville komme efter mig, hvis jeg sårede ham mere, skrev Fie Laursen på bloggen. Læs mere ved at klikke på linket. Det kan du få svar på nu. For nogle uger siden fulgte metroxpress en dag i Fie Laursens liv. Se videoerne ved at klikke på linket her. I januar inviterede Anders Hemmingsen Fie Laursen ind i studiet, så hun kunne svare på de mange læserspørgsmål. Hør og se videoen ved at klikke på linket.

Det er endnu ikke offentligt kendt, hvem der er faren til det barn, Fie Laursens blog har drejet sig om den sidste uges tid. Hun er nemlig gravid, fortalte hun tirsdag, og har siden da skrevet løs om den svære beslutning om at beholde barnet eller ej.

Men hun ved tydeligvis - trods alt - selv, hvem faren til barnet, hun fredag besluttede at abortere, er.

Fie Laursen: Jeg er gravid, men...
Fie Laursen: Jeg er gravid, men...

Således skrev hun i går et nyt indlæg på sin blog, hvor hun fortæller, hvad faren til barnet angiveligt har sagt om barnet, den svære situation og det, at hun vil have en abort.

"Du skal bare vide, at så snart du har født barnet, så tager jeg det fra dig, og så ser du det aldrig igen," skriver Fie Laursen, at faren til barnet har sagt.

De hårde ord kom som et chok for bloggeren, der blev kendt, da hun stod frem og fortalte om mobningen af hende.

Fie Laursen: Min eks truer mig
Fie Laursen: Min eks truer mig

"Jeg brød grædende sammen og gik ud til mine forældre og fortalte dem om samtalen. De var i chok, jeg var i chok… Hvilket menneske kan sige det?" skriver hun.

"Jeg er knust over jeg har set gode ting i så koldt, kynisk og ondt et menneske og det er det sværeste jeg har skulle gå igennem i hele mit liv," skriver hun om fyren, hun fortæller, at hun kun sås med i under en måned, og som meget få vidste, bloggeren så.

Farens reaktion er også en af grundene til, at Fie Laursen er sikker på, at abort er det rette valg.

Her er Paradise-Carolines krav til sexpartnere
Her er Paradise-Carolines krav til sexpartnere

"Der er intet jeg hellere vil end at beholde mit barn, men jeg er så bange for hvad han kan finde på hvis han får fingrene i det, og den trussel idag er det hårdeste en person har sagt til mig. Det skræmte mig og fik mig til at tænke på, hvorfor jeg valgte abort i første omgang."

"Et barn fortjener trygge rammer - ikke en evig krig eller en far, der kører psykisk terror."

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx