Af Nadia Guldbæk Welch - 20/01-18 14:58

Remee indrømmer efter dramatisk X Factor-aften: Jeg fortryder mit valgRemee indrømmer efter dramatisk X Factor-aften: Jeg fortryder mit valg

Fredag aften var det Remee, der fik 'fornøjelsen' af at skære antallet af sine deltagere ned i den berømte 5 Chair Challenge i X Factor.

storybild

(Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Og som navnet antyder, er der blot plads til, at fem deltagere kan gå videre. Remee fortæller til DR, at det betød, at han var nødt til at sende flere dygtige deltagere hjem fra kategorien +24.

Blandt dem der faktisk fik en stol i første omgang men som også måtte rejse sig fra den igen var 24-årige Laura fra Odense.

En beslutning, som den rutinerede X Factor-dommer efterfølgende fortrød.

» Ja, jeg fortrød, at hun ikke fik en stol. Efter optagelserne havde jeg det sådan, at hun egentlig var den af deltagerne, der overraskede mig mest i forhold til, hvordan jeg huskede hende. Men altså… Der var jo kun fem stole,« fortæller han til DR.

LÆS OGSÅ: Bookmaker: Dansk popstjerne bliver ny dommer i X Factor

I stedet har han Rasmus, Anja, Jamie, Vanessa og Olivur med sig videre i X Factor.

Remee fortæller, at han er lidt overrasket over, at det lige var de fem, han endte med. Han forklarer det dog med, at det tekniske niveau hos flere af dem var så højt, at han ikke kunne skille sig af med flere af dem.

Flere gange i løbet af fredagens program blev det da også nævnt af både Thomas Blachman og Sanne Salomonsen, at niveauet i voksenkategorien i år er meget højt.

De sidste tre år har Remee kunnet knytte næverne som vinder af X Factor. Sidste år vandt han med den voksne solist Morten Nørgaard.

Året forinden var det med pigegruppen Embrace og året før det var det den unge solist Emilie Esther, der tog sejren.

De næste to fredage kan Remee dog læne sig afslappet tilbage, for her er det Sanne Salomonsen og Thomas Blachman der skal have deres deltagere igennem 5 Chair Challenge.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Politiet talstærkt til stede...
bt.dk
Bank går konkurs
bt.dk
Iskold luft mellem Sex and the...
bt.dk
Støjberg var inviteret til at holde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx