Af Christian Hansen - 15/01-18 20:49

Lægerne gav Hollywood-stjerne fem procents chance for at overleveLægerne gav Hollywood-stjerne fem procents chance for at overleve

'Hele mit liv blev udslettet'

Russia: Sharon Stone Launches Russian Edition Of Magazine

I videoen herover kan du se, hvordan det så ud, da Sharon Stone i 2015 var med til at lancere den russiske udgave af modemagasinet Harpers Bazaar

Hun er snart aktuel på tv-skærme verden over, men Hollywood-stjernen Sharon Stone har længe været uden for offentlighedens søgelys.

Den 59-årige stjerne, der blev Oscar-nomineret for bedste kvindelige hovedrolle i Martin Scorsese-filmen 'Casino' fra 1995, da karrieren var på sit højeste, åbner nu op om et slagtilfælde, der ramte hende for 17 år siden, men som siden har sat sit præg på hendes tilværelse.

Det sker i et interview til CBS News, hvor stjernen fortæller, hvordan hun med ét mistede sit karriere-grundlag, da ulykken ramte.

»Der var omkring fem procents chance for at overleve,« siger hun og fortæller, at blødningen i hjernen, der fulgte med slagtilfældet, gik ud over hendes tale og hørelse samt evnen til at gå, skrive og læse.

»Hele mit liv blev udslettet,« siger Sharon Stone, der derfor måtte lære alle sine evner på ny.

Sharon Stone, der medvirker i en ny HBO-serie 'Mosaic,' fortæller, at hendes personlige ulykke blev større af, at Hollywood vendte hende ryggen, lyder det.

»Andre er bare ikke interesseret i en ødelagt person. Jeg var alene,« siger hun.

De fysiske efterdønninger fra slagtilfældet har stjernen primært holdt for sig selv.

»Jeg er sikker på, at jeg har virket ejendommelig, men jeg havde ikke lyst til at fortælle alle, hvad der skete, for det er ikke et tilgivende miljø,« siger hun.

Sharon Stone har været med i en række mindre produktioner samt et par fejlslagne film siden slagtilfældet, eksempelvis 'Catwoman' fra 2004 med Halle Berry i hovedrollen, der på filmdatabasen, IMDB, har den utroligt lave score 3,3 ud af 10.

I den nye tv-serie spiller Sharon Stone en berømt børnebogsforfatter på udkig efter kærligheden. Hun har en række bejlere, der alle bliver mistænkt, da hun pludselig forsvinder.

Privat er Sharon Stone single og mor til tre adopterede børn: Roan på 17 år, Laird på 12 år samt 11-årige Quinn.

LÆS OGSÅ: Hollywood-megastjerne skal giftes

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert: Det kan kokain-anklagen...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Michael og Lina har den mest utrolige...
bt.dk
Psykiater: Hvis Peter Madsen bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx