Af Kristian Dam Nygaard - 24/04-17 09:35

Amerikansk popstjerne inspireret af Graham: Han har lært mig at tænke stortAmerikansk popstjerne inspireret af Graham: Han har lært mig at tænke stort

Han har skrevet hits for Lukas Graham og Christopher, nu vil Brandon Beal erorbre verden på egen hånd. Til at hjælpe sig med amerikansk succes har han indledt et samarbejde med en ung Disney-stjerne.

Bildstrecke im Grossformat »

Brandon Beal har for længst bevist sit værd som hitmager i Danmark og kan prale med millionvis af streamingtal og skinnende platin-plader.

Hans største fingeraftryk er indtil videre Christopher-samarbejdet ’Twerk It Like Miley’, der har været et stort hit på diskoteker i hele verden, men siden han sidste efterår blev far for første gang, er han begyndt at skifte kurs rent musikalsk og udsendte for nylig singlen ’Paradise’, hvor han hylder sin mor, sin kæreste og deres otte måneder gamle søn Beni.

”Jeg har tidligere været kendt for at skrive festsange, men man udvikler sig jo, og jeg har lært, at det vigtigste her i livet ikke er at stå på klubben hver weekend, men at arbejde seriøst med sin musik og være der for sin familie,” fortæller den 33-årige amerikanske sanger og rapper.

Hans nye single udgiver han i samarbejde med den 19-årige Disney-stjerne Olivia Holt, som han ser som en god mulighed for at få hul igennem til det amerikanske marked.

”Jeg kendte hende ikke til at starte med, men da jeg hørte hende synge, var hun helt perfekt. Hendes fanbase fra Disney-verdenen er jo helt skør, og hun er også begyndt at få noget op at køre i Skandinavien, så det er fedt, at vi på den måde kan hjælpe hinanden frem og tilbage.”

Brandon Beal deler management med Lukas Graham, og deres arbejde med det amerikanske marked har givet ham blod på tanden til selv at tænke udover de danske hitlister.

”Lukas Graham har lært mig at tænke stort. Jeg var for nylig i Los Angeles og skyde musikvideo, og så hvordan hans hold arbejder derovre, og hvordan pengene er begyndt at komme ind. Jeg elsker jo Danmark og min familie bor her, men jeg er begyndt at tænke større. Jeg laver ikke kun musik til det danske marked, men til hele verdens markeder. Med ’Twerk It Like Miley’ og ’Golden’ har jeg allerede fået hul igennem til det tyske og asiatiske marked, nu drømmer jeg endnu større.”

LÆS OGSÅ: SÅDAN! Lukas Graham er nomineret til en af verdens mest fornemme musikpriser

LÆS OGSÅ: Sjældent glimt: Lukas Graham deler virkelig sødt billede af lille datter

LÆS OGSÅ: Billede: Så pumpet er Lukas Graham blevet

LÆS OGSÅ: Griner af Gulddreng efter afslørende tv-optræden på DR

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

70-årige Erik raser over grådige...
bt.dk
Michael står frem: Jeg sov i Madsens...
bt.dk
Bollywoods første kvindelige...
bt.dk
Absurd målfest i Brøndby: BT uddeler...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx