04/04-17 12:26

Mascha Vang afslører: Derfor har jeg gemt min mave i månedsvisMascha Vang afslører: Derfor har jeg gemt min mave i månedsvis

Blogger og realitystjerne Masch Vang har i de seneste måneder gået og gemt på en lille hemmelighed, og den har betydet, at hun har gemt på sin mave.

Bildstrecke im Grossformat »

logger og realitystjerne Masch Vang har i de seneste måneder gået og gemt på en lille hemmelighed, og den har betydet, at hun har gemt på sin mave.

Det skriver Mascha Vang på sin blog.

Selv om det unægteligt godt kunne lyde, som om at den 37-årige blogger venter sig barn nummer to, så er det ikke det, der er tilfældet.

Mascha Vang: Her er mine krav, hvis jeg skal have et barn mere
Mascha Vang: Her er mine krav, hvis jeg skal have et barn mere

'Til manges store ærgrelse, må jeg desværre skuffe med, at det ikke er en graviditet der skal afsløres. Det er min deltagelse i et helt vanvittigt tv eksperiment, som jeg har sagt ja til at deltage i. Jeg har ALDRIG været med til noget lignende, det er det mest ekstreme jeg har deltaget i, nogensinde,' skriver hun på sin blog.

Tv-eksperimentet går ifølge hende ud på at 'motivere tykke til at tabe sig' ved selv at tage 10 kilo på og så tabe dem igen.

Projektet har været i gang siden november, og den blonde blogger beskriver forløbet, som en ' vanvittig rejse' både fysisk og psykisk. Med sine 161 centimeter, er Mascha Vang vant til at veje omkring 50 kilo, og hvis vægten viste for meget, er hun røget på kur, skriver hun.

Mascha Vang forbyder sin datter at arbejde på TV 2
Mascha Vang forbyder sin datter at arbejde på TV 2

Derfor kan hun heller ikke forstå, hvorfor andre ikke taber sig på samme måde.

'Jeg har altså flere gange været igennem perioder, hvor jeg lige tager en måned og skræller nogle kilo af, som har hobet sig op. Det er egentlig ok let for mig og må da indrømme, at jeg har svært ved at sætte mig ind i, at andre ikke også bare gøre det.'

Samtidig skriver hun også på bloggen, at hun ikke ønsker at dømme overvægtige, da der kan være mange årsager til, at folk vejer for meget.

For at holde eksperimentet skjult har Mascha Vang altså skjult maven. For som hun selv skriver det, så blev 10 kilo meget på hendes 'petit' krop, og programmet har været hemmeligt indtil nu. Hun er desuden nervøs for at se sig selv på nationalt tv i en 'tykkere' version.

SE LISTEN: Her er årets sureste danske kendis
SE LISTEN: Her er årets sureste danske kendis

Programmet 'Min fede træner' kommer på TV 3 den 19. april klokken 20. De andre medvirkende er Kira Eggers, Frederik Fetterlein og Sarah Maria Franch Mærkedahl.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu tager Kong Vinter for alvor fat:...
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
Se det søde billede: Tidligere...
bt.dk
Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx