Af - 10/12-16 20:20

Krigen fortsætter: Fie Laursen svarer igen på Paradise-Carolines videoKrigen fortsætter: Fie Laursen svarer igen på Paradise-Carolines video

Først langede Fie Laursen ud efter Paradise-Caroline. Siden svarede sidstnævnte igen med en video. Nu er Fie Laursen klar på tasterne igen.

De startede som veninder, men nu ser det ud som om, at venskabet mellem bloggeren Fie Laursen og realitystjernen Caroline Petersen for alvor er fortid.

Som metroxpress skrev fredag, startede uvenskabet angiveligt, fordi Paradise-Caroline havde talt grimt om Fie Laursen til en fyr, som bloggeren var glad for.

Derfor valgte Laursen at sætte sig til tasterne og skrive en længere remse om, at hendes støtte til realitystjernen blev trukket.

Jeg har altid snakket om hende med kærlighed og støtte, fordi jeg syntes at hun fik nok med hate, men eftersom hun selv har valgt at gøre sig uvenner med mig [...] stopper min støtte til hende.

På baggrund af blogindlægget valgte Paradise-Caroline derfor at lave en video: En kopi af den video, der for år tilbage gjorde Fie Laursen kendt. Den kan du se øverst i artiklen.

Fie Laursen svinede Paradise-Caroline til: Her er hendes geniale svar
Fie Laursen svinede Paradise-Caroline til: Her er hendes geniale svar

Fie Laursen deler uredigeret bikinibillede: - Jeg har seriøst angst
Fie Laursen deler uredigeret bikinibillede: - Jeg har seriøst angst

I videoen fortæller Caroline Petersen sin version af historien, som hun har skrevet ned på en række skilte, som hun viser til kameraet. Nøjagtigt som Fie Laursen gjorde det, da hun i sin tid fortalte sin historie om mobning.

Til metroxpress sagde Caroline Petersen fredag:

Fies mening betyder egentlig ikke det helt store. Pigen er blevet kendt for at være mobbeoffer, men ender i sidste ende med at mobbe andre. Hun kalder mig billig fordi, at jeg har en dildo. Mange mennesker har dildoer, skriver hun.

Krigen så et kort øjeblik ud til at stoppe der. Men nu hælder Fie Laursen mere benzin på bålet med et nyt blogindlæg. I det nye indlæg står der således:

Hun har lavet et enormt kontraktbrud med TV 3, så bare en lille udtalelse fra min side kan pinliggøre hende foran hele Danmark samt sætte en kæmpe bøde på hende.

Det er da klart, hun er misundelig på, jeg har scoret store Hollywood-stjerner, når hun lader sig blive brugt af en bartender for en gratis drink!

Se billedet! Fie Laursen i fræk udfordring: Smider ALT tøjet
Se billedet! Fie Laursen i fræk udfordring: Smider ALT tøjet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiker vil gøre comeback i...
bt.dk
30-årig søn nægtede at flytte...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Multiresistente bakterier spreder sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx