Af - 15/03-17 10:17

Hollywood-stjerne indrømmer: Jeg har et misbrugHollywood-stjerne indrømmer: Jeg har et misbrug

Den amerikanske skuespiller Ben Affleck afslører, at han er kommet hjem efter et afvænningsforløb. Han har nemlig kæmpet med alkoholproblemer.

storybild

(Billede: Mario Anzuoni)

Stjernen, som blandt andet er kendt for 'Argo', 'Gone Girl' og 'Batman', skriver på Facebook om den svære tid.

’Jeg har færdiggjort en behandling for alkoholafhængighed; noget jeg har kæmpet med i tidligere, og som jeg vil blive ved med at konfrontere. Jeg vil leve mit liv fuldt ud og være den bedste far, jeg kan være,’ skriver han blandt andet tirsdag.

Skuespillerens afsløring kommer to måneder efter, at mediet Page Six fortalte, at han har brugt en del tid sammen med en sygeplejerske, der specialiserer sig i medicinsk afvænning i hjemmet.

Det er ikke første gang, den celebre skuespiller har været i afvænning. Tilbage i 2001 var han også indlagt på en afvænningsklinik.

På Facebook takker Ben Affleck også moren til sine børn - skuespilleren Jennifer Garner - for, at hun har passet godt på børnene, mens han har kæmpet med sit alkoholproblem.

’Jeg er heldig at have min familie og venners kærlighed, inklusiv min med-forælder Jen (Jennifer Garner, red.), som har støttet mig og passet på vores børn, mens jeg har prøvet at komme igennem det her. Det her er det første af mange skridt mod bedring,’ skriver han.

Det har generelt været et par hårde år for skuespilleren. Han er blevet sepereret fra Jennifer Garner og har fået en del kritiske anmeldelser af de seneste par film, han har været involveret i.

Page Six spekulerer dog i, om er der noget, der tyder på, at parret måske er ved at finde sammen igen to år efter, at de annoncerede deres seperation, som muligvis er blevet annulleret.

LÆS OGSÅ: Viggo Mortensen snupper fornem nominering foran Tom Hanks

LÆS OGSÅ: Viggo Mortensen og Ryan Gosling skal dyste om en Oscar

LÆS OGSÅ: Liste: Her er de mest indtjenende filmstjerner i 2016

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Skal vidne i retten: Hun kan blive...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx