Af - 03/05-16 15:51

Fie Laursen til reality-kollega: Du er alt for ung til at blive steriliseretFie Laursen til reality-kollega: Du er alt for ung til at blive steriliseret

Fie Laursen kan ikke forstå sin reality-kollegas valg.

Bildstrecke im Grossformat »

Fie Laursen synes ikke, man er gammel nok til at blive sterilisteret, når man er 21 år.

Den unge blogger melder sig nu ind i debatten, efter at den 21-årige 'Paradise Hotel'-deltager Julie Carole fra Odense forleden afslørede, at hun efter flere års betænkningstid har valgt at blive steriliseret, da hun ikke ønsker at få børn.

Fie Laursen får taget
Fie Laursen får taget "sin mødom": - Jeg skal puffe mere end jeg skal drikke

- Wow. Jeg synes valget om at blive steril skal være der, for ønsker man ikke børn, så ønsker man ikke børn, og så ser jeg hellere, man bliver steril, end man får en uønsket graviditet, som ender i abort, skriver Fie Laursen på sin blog. Hun forstår ikke Julie Caroles valg.

- Dog må jeg sige, at jeg ikke synes, det er et valg, man er klar til at tage som 21-årig. De fleste unge vil rykke på hovedet, når der bliver snakket om gravididet, da de jo er unge nu og slet ikke tænker så langt, fortsætter hun sit indlæg.

Fie Laursen: - Jeg bader i penge
Fie Laursen: - Jeg bader i penge

Fie Laursen understreger, at hun har respekt for, at hendes reality-kollega tør åbne op om emnet, men er ikke enig i, at det er et tabu, som skal brydes.

- Hun er jo en ung og smuk pige med livet foran sig, og lige nu er hun, ligesom jeg og andre unge, og har stadig ikke fundet vores vej i livet, når det kommer til, hvem vi skal slå os ned med og skabe et liv med. Jeg tror ikke, at man på vores alder kan sige, om man ønsker børn om nogle år. Det er noget, jeg tror falder ind, når vi finder vores livs kærlighed og pludselig ønsker at skabe et vidunder sammen.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen i chok: Svinet til af fans far

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussen vil ikke tale om det: 'Det...
bt.dk
Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Joachim B. Olsen kræver aftalen om ny...
bt.dk
Officielt: Ny klub præsenterer Zlatan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx